Skyliner89 Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam , Przyszedł czas na zmianę. Następca to: Saab 9-3 SportKombi z 2007 roku. Silnik: 2.0t LPT 150KM (oznaczenie 1.8t) Bogato wyposażony. Wersja wyposażenia Vector. Wszystko oprócz nawigacji, bi-xenonów i elektrycznych foteli z pamięcią ustawień. Przebieg: ponad 264 tyś km. Nie czuć, nie widać i nie słychać, że ma tyle nalatane. Serwisowany do końca w ASO. Zdjęcia środka: Skromna sesja zimowa 2013:
alvaro Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Fajny samolot Szkoda że zakończyli przygodę Saab'a z motoryzacją....
Miszka82 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 fajna bryka, sam takie coś oglądałem niedawno bo myślę, że to ciekawa alternatywa dla A4, wizualnie autko jest piękne zwłaszcza przód , tył w avancie psują te białe lampy ale to moje zdanie.
Magdalenah Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 bardzo fajne auto i nie do końca rozumiem dlaczego tak dobre auta nie będą już produkowane
David Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 zaskoczyles mnie tym wyborem pokaz srodek
Skyliner89 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 A to nie miałobyć E60? Miało być BMW E60, ale stwierdziłem, że spróbuję czegoś innego . Na BMW E60 przyjdzie jeszcze czas . ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- zaskoczyles mnie tym wyborem pokaz srodek . Zdjęcia środka w pierwszym poście Dziękuje za dotychczasowe opinie
skovroon Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 A to nie miałobyć E60? No właśnie:naughty: Fajny saabik, zawsze mi się podobała ta sylwetka:wink:
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 A to nie miałobyć E60? Miało być BMW E60, ale stwierdziłem, że spróbuję czegoś innego . Na BMW E60 przyjdzie jeszcze czas . ---------- Post dopisany at 16:40 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- zaskoczyles mnie tym wyborem pokaz srodek . Zdjęcia środka w pierwszym poście Dziękuje za dotychczasowe opinie Zdrowe podejście Akurat Kombi mi się nie podoba ale sedan jak dla mnie daję rade:slina:
medik Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Kocham Saaby. Niech służy jak najlepiej
Banan Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 czyli jednak się zdecydowałeś (odpisywałem na twój temat w zakupie ) -
Skyliner89 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Tak, jednak padło na Saaba 9-3. Bardzo wygodnie się jeździ. 150KM daje radę, jak na tą masę samochodu ok. 1500 kg. Turbina już się załącza powyżej 2 tyś. obr/min.
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 nie myślałeś może nad przyciemnieniem tych lamp z tyłu, moim skromnym zdaniem psują tył auta , oczywiście jak pisałem wcześniej auto mi się podoba, szkoda, że bez navi bo i środek też lepiej wygląda ale tak czy siak ładna ta buda
Skyliner89 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie zastanawiałem się nad przyciemnianiem tylnych lamp. Jedynie co mi brakuje to NAVI i bi-ksenonów, ale i tak jest kilka fajnych bajerów. Ogólnie Saab jest bogato wyposażony . Przyciemnione lampy fajnie by się komponowały z białym kolorem nadwozia. Czarne lampy do czarnego nadwozia... . Tak średnio mi się to widzi, ale są różne gusta i guściki.
Dev Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Turbina już się załącza powyżej 2 tyś. obr/min. turbo pracuje cały czas ostatnio na Top Gear był temat o Saab-ach ciekawe rzeczy mówili min, to że po zakupie Saab-a przez GM konstruktorzy mieli w d.... ksiegowych z GM :polew::polew: wszystko robili po swojemu wazne że to jest bardzo bezpieczne rodzinne auto
Skyliner89 Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 Turbina już się załącza powyżej 2 tyś. obr/min. turbo pracuje cały czas ostatnio na Top Gear był temat o Saab-ach ciekawe rzeczy mówili min, to że po zakupie Saab-a przez GM konstruktorzy mieli w d.... ksiegowych z GM :polew::polew: wszystko robili po swojemu wazne że to jest bardzo bezpieczne rodzinne auto i prawidłowo. Saab z Volvo to bardzo bezpieczne samochody i wprowadzili od początku swojego istnienia dużo innowacji. Głównie skupiając się na bezpieczeństwie. O tym turbo to akurat nie wiedziałem... Oznaczenie silnika to 1.8t, ale jest to 2.0T LPT (LOW PRESSURE TURBO). Trochę to dziwnie oznaczyli . Dobrze, że chociaż Volvo zostało uratowane. Szkoda Saaba.
Dev Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 LPT to jest tak pisałeś turbo pompuje 0.4 bar-a ciekaw jestem co to robi przy 1 barze .... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi