mlodyabc Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie wiecie czy tylko hella ma takie ledy, że właśnie szybka jest skośna? ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:01 ---------- ORYGINALNY HALOGEN LED VW Skoda do jazdy dziennej (2836310322) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tutaj na zdjęciach nawet widać że parują;/
laguna Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 Szybka jest lekko skośna, i wyglądają naprawdę świetnie, dlatego musimy zwalczyć to parowanie. Ta aukcja mi trochę podpada, bo ja kupiłem po 190/szt, a to była cena zakupu salonu, ale może ktoś ma lepsze dojście, ale chyba powinien chcieć zarobić?
Arturoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja bym obstawiał brak wentylacji....pomyśl...żadna lampa w aucie nie jest hermetyczna
laguna Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 dlatego z Krzyśkiem będziemy próbować, bo naprawdę warto
kris-krzysztof Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja mam otwory na 12 i 18 . Kratki w tych miejscach są pełne (otworki w plastrze "miodu") wiec pęd powietrza -deszcz raczej tam nie wpadnie. Z pierścieniem zrobię fotkę na tygodniu będziesz miał obraz o co mi chodzi. Ok napisz co tam wskórałeś z Hella...
mlodyabc Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 A nie próbowałeś reklamować w ASO z powodu parowania?
kris-krzysztof Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 ja przerabiałem ledy wiec nie sądzę że gwarancja to uwzględni.
laguna Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 reklamować nie ma co bo są przerobione uchwyty
waldekpsk Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 po co te spiny, panowie, wrzućcie na luz....
laguna Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 nie ma żadnych spinów, chyba źle to odczytałeś
kris-krzysztof Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Jarek po dzisiejszej trasie fota.Ledy OFF Ale przynajmniej bi-xen juz prawie nie paruje Jedna 0 zaparowania druga troszkę. Tylne mocowanie przetwornicy nie przykręciłem do lampy tylko zostawiłem przerwe i pomogło. A z ledami powalczę wieczorem.
laguna Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ale coś dziwnego, ja nie jeżdżę na wyłączonych, bo mam podpięte tak, że jak automat zmierzchowy zapala mijania, to dzienne schodzą do 20% swojej mocy i już wtedy nie parują, a gdy samochód stoi i są wyłączone - nigdy nie parują. Także na wyłączonych dzienne u mnie nie parują
kris-krzysztof Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kilka km przejechałem na dziennych. Wiec pewnie nagrzały sie i to spowodowało zaparowanie...
laguna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cholera ja naprawdę nie mam pomysłu
fahur Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak się dzisiaj zacząłem zastanawiać, bo Superb II jest na płycie B6 - może od tego modelu pasowałyby dzienne P&P? Nie ma ktoś pod ręką takiej fury?
kris-krzysztof Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pomodziłem dziś. Otworki wieksze + pierścień . Uszczelniłem klosz silikonem.
laguna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Krzychu - dobry pomysł, kurde, jaka ja bym chciał mieć warunki, żeby sobie pogrzebać przy autku w taką pogodę Testujjjjjjjj
lapek85 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 kolego laguna miałem takie ledy w starym passacie b4. Podłączane był na różne sposoby, po zapłonie, pod akumulator itp itd i wiesz jaki był rezultat ich włączenia? po włączeniu wywalało błąd poduszki, coś ze zbyt wysokim napięciem CB to mogłem sobie wywalić w krzaki a radio FM odbierało jak bym był w jakimś podziemnym garażu. Może trafiłem na uszkodzone ledy, ale tak się na tym gównie przejechałem, że nigdy już tego nie kupię.
kris-krzysztof Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 To chyba trafiłeś na jakiś wadliwą sztuke. Żadnych błędów nie wyrzucają, a radio CB działa jak należy. Nie zakłóca.
laguna Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Dokładnie, może koledze pomyliły się modele?
Rekomendowane odpowiedzi