marek_xtr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 RS6 lub S-line co lepsze:)?
mystic.pl Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ta kiera robi mega robotę, jest sporo grubsza od kiery s4, mam taką u siebie i znaczek bez problemu wymieniłem na S-Line tylko nie pamiętam numeru oem.
marek_xtr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czyli normalnie wystarczy go podważyć? mega grubo to mało powiedziane, jest w h... gruba
mystic.pl Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 tia, normalnie jakimiś szczypcami wyciągniesz. Nowy wkleisz na budapren, tylko dobrze dociśnij aby głęboko wszedł
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 30zł taki znaczek Marek zapraszam na spota do Krakowa jeśli tak jeździsz po całej PL
hornet Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 oj tłusta ta kiera a znaczek zmień na S-line
marek_xtr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ok to musze do Inter-Welmu podskoczyć jutro heh spoko może kiedyś wpadne do KRK heh trzeba odtłuścić, ale chyba się nie da
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kierka grubasna ładniutka Coś palemki brak w zegarach Moduł do wymiany
jedrekx Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 też nie mam tej palemki i mnie to irytuje bo w A3 to miałem
Młody Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 30zł taki znaczek Marek zapraszam na spota do Krakowa jeśli tak jeździsz po całej PL 30zł według Ciebie to jaki znaczek > ?
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 30zł według Ciebie to jaki znaczek > ? Nie wiem jaki wzór ale u nas Fantomas ostatnio wymienił nową kierę od TT ściętą na dole i mówił że tyle kosztuje bo się pytał w firmie gdzie kupił.
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Znaczek s-line ori. w ASO to 103,61 Z tą różnicą że on w ASO nie kupował tylko znacznie taniej ją kupił w jakiejś firmie. Chcesz to się go zapytaj co i jak Ostatnio na spocie prezentował nową kierę.
marek_xtr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kierka grubasna ładniutka Coś palemki brak w zegarach Moduł do wymiany Czego brak w zegarach, jakiej palemki ?? Jak za kawałek plasticzku to sporo
Bart-S Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Kierka grubasna ładniutka Coś palemki brak w zegarach Moduł do wymiany <QUOTE> Czego brak w zegarach, jakiej palemki ?? Jak za kawałek plasticzku to sporo Grzesiowi chodziło o zegarek radiowy
antonio Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 no moduł jest prawdopodobnie zamontowany na belce tylnego zderzaka.. o ile Twoja A6 ma go na wyposażeniu fabrycznym (moje A4 np. nie ma, niektóre inne mają - opcja) ale pomijając to czy on tam jest zapytam- czy od początku jak kupiłeś auto nie było tej tzw. palemki?
pawel1380 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 w A6 to standard bankowo czesto pada ten moduł też mam go chyba do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi