.Pablo. Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tyle czasu na forum jestem i nie wiedziałem że tylu zawodowych kierowców mamy Swoje za kółkiem już przejechałem: man, mercedes, volvo. Obecnie wożę ADR. Co mi się podoba w ADR ach - szkolenia w Berlinie na autodromie na płytach poślizgowych co roku <lol> Ale powiem wam jedno, jeszcze ze 2 może 3 lata i nie będzie miał kto jeździć. Przy tych cenach kursów szkoleń itp mało kto sobie pozwoli na bycie kierowcą zawodowym. Widzę u siebie w firmie że brakuje dobrych kierowców bo ci z łapanki z chodnika szybko rezygnują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 jak wtargać auto bez akumulatorów i sprzęgła.... na hak i w piz*e :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Hakowiec wg. mnie najbardziej wszechstronne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwasyl84 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ktoś kto nie widział pomyśli tym hakowcem tylko kontenery przerzuca, a to auto do każdej roboty Pablo zazdroszczę Ci tych wyjazdów na autodrom, też bym chciał spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pablo. Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ktoś kto nie widział pomyśli tym hakowcem tylko kontenery przerzuca, a to auto do każdej roboty Pablo zazdroszczę Ci tych wyjazdów na autodrom, też bym chciał spróbować. Po takim kursie uśmiech z twarzy nie schodzi przez pół roku <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ladny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 etransport.pl - Magnesiarz z Cieszyna czasami to na kraju cały dzień jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Rozumiem zeby zmostkowac...., ale 450km?! Ludzie nie maja umiaru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam kolegów i koleżanki Powoli zaczynam dołączać do grona driverów Na początek solówka man tgs (?).400, kiper z hydroburtą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek20stencel5 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Pozdro GILI, mijałem się wczoraj z Tobą, leciałeś niebieskim MP4 z Ostródy na Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 o widzę kolega z Sierakowic sami swoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Pozdro GILI, mijałem się wczoraj z Tobą, leciałeś niebieskim MP4 z Ostródy na Olsztyn owszem.miło było spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 :facepalm:brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwasyl84 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 I jak profesjonalnie zamontowana tablica rej na palecie, nie trzeba było dziur wiercic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jak to jest z wożeniem dzieci ? Chciałem córe zabrać na cały dzień ze sobą bo chce z tatą do pracy ,a nie wiem czy może w foteliku w ciężarówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Kłopot tylko w czasie wypadku, bo Córa będzie nieubezpieczona. Jak szef nie ma nic przeciwko to nie ma przeciwwskazan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi