Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to za firma? 11zł to w sumie nie za dużo i tak czy siak

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio mnie wsadzili na kumpla MANa w pełnym automacie na dniówe

20140320_104857.jpg

powiem tak, przy haku automat beznadzieja totalna... nie podjedziesz pod kontener równocześnie z regulacją haka... przystawka działa tylko na N ...a tak pozatym to buja jak na morzu motorówką :grin::grin::grin:

Opublikowano
co to za firma? 11zł to w sumie nie za dużo i tak czy siak

Walbet Miejska Gorka. Niby nie duzo ale za picie kawy tez 11 ;-)

Opublikowano
ostatnio mnie wsadzili na kumpla MANa w pełnym automacie na dniówe

http://s8.postimg.org/qdsjnrmn9/20140320_104857.jpg

powiem tak, przy haku automat beznadzieja totalna... nie podjedziesz pod kontener równocześnie z regulacją haka... przystawka działa tylko na N ...a tak pozatym to buja jak na morzu motorówką :grin::grin::grin:

do mana sie trzeba przyzwyczaić, jak wsiadłem w tgx to tez w pas nie mogłem trafić :decayed:

Opublikowano

Czasem jeżdżę tga kumpla z pracy.Jest zwinny na pusto,ale załadowany ma chyba mniejszy skręt od ruskiego Kraza.Wielka kabina mieści dużo powietrza ogromną kierownicę,wystającą lodówkę i hektary twardego plastiku z kabiną włącznie.Jedyne auto w którym źle mnie się śpi gdy chodzi agregat.Silnik słaby,wywalił kopyto przy 350tyś,skrzynia porażka.Wszystkim zmieniają na nowe robury,a ten dostaje tgx-a,bo nie wyobraża sobie jeżdżenia czymś innym :facepalm:

Słyszałem,że dobrze sprawuje się pod plandeką,bo konie są wygodne.nie wiem,nie lubię aut które się psują i takich co trzeba ciągle coś dolewać.

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:59 ----------

1976965_608032579284592_572879327_n.jpg

Opublikowano

Przychaczyłeś? :kwasny: Orientujecie się jak jest z kursem BF3? Bo z tego co mi wiadomo kurs trzeba zdawać u Niemca, chciałbym wiedzieć jak ciężko ze zdawalnością i jakie koszta takiej imprezy :wink:

Opublikowano
Przychaczyłeś? :kwasny: Orientujecie się jak jest z kursem BF3? Bo z tego co mi wiadomo kurs trzeba zdawać u Niemca, chciałbym wiedzieć jak ciężko ze zdawalnością i jakie koszta takiej imprezy :wink:

zwariowałeś. zdjęcie poglądowe :wink:

Opublikowano

A tak a pro po to sto lat :decayed:

Opublikowano

Dzięki :wink:

ostatnio natchnęłam się na zdjęcie w moim telefonie hmm z przed dwóch lat :kwasny:

http://s11.postimg.org/si63rcc0f/01062012321.jpg

nie jest to przypadkiem zestaw Maćka ?

Opublikowano
Dzięki :wink:
ostatnio natchnęłam się na zdjęcie w moim telefonie hmm z przed dwóch lat :kwasny:

http://s11.postimg.org/si63rcc0f/01062012321.jpg

nie jest to przypadkiem zestaw Maćka ?

taa :grin: to był jego ostatni kurs

ale maciek to miał wiele innych też przypadków

auto mu się ,,zepsuło '' w tunelu we francji laweta ,drugie auta po naczepę z polski przywieźli na warsztat a tam ręczny zaciągnięty i po sprawie :facepalm: nie którym nie jest dana praca kierowcy

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem,że się położył.

Jakoś rok temu ściągali Scanię białą vke na GKS z tunelu pod Elbą w Hamburgu,ale nie wiem czyje wydawało mi się,że Literskiego.

Opublikowano
Nawet nie wiedziałem,że się położył.

Jakoś rok temu ściągali Scanię białą vke na GKS z tunelu pod Elbą w Hamburgu,ale nie wiem czyje wydawało mi się,że Literskiego.

Macieja przypadek to będzie ze 2 lata temu :whistling:

Opublikowano
talib, pytanko, na hakowca to trzeba mieć jakieś sprcjalne przeszkolenie, czy tylko zacięcie do pracy?

żadnego przeszkolenia..... tylko stalowe jaja... czasami cie wywali kabiną w niebo jak do startu :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Mercedes 2540 hakowiec - YouTube

Mam tak raz w miesiącu jak odbieram wióry od kilienta 13 t. :wink:

W zeszłym tygodniu powiedziałem staremu że się zwalniam bo kasy potrzebuje. A on Patryś daj spokój gdzie będziesz w kabinie spał , a i nowego weź szkol na auto plus wszystkie procedury u klientów jakich wymagają . Ale szefie roboty mało godzin mało ,dobra a ile byś chciał :kox:. Po małych negocjacjach dorobiłem się 2800 podstawy i troszkę nadgodzin jak na E-g tragedii nie ma i soboty wolne :banan:

Opublikowano

13 ton .... :grin::grin: nie napisze nic więcej ...

Opublikowano

Co mało . Najwięcej brałem 16 ale za stare auto mam kto ze mie zdejmie pudło jak ch. go strzeli . Moja Scania ma 2 banki przelotu :decayed:

---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

nie wspomnę o oponach

Opublikowano

jutro pierwszy kurs w karierze - Litwa...:suicide_anim:

Opublikowano

Dobrze sie tam jeździ:whistling:

przed granicą w Szypliszkach za parę zeta idzie zjeść:naughty: nie pamiętam co to za pompa była, jak kszykniesz na radiu toici polecą:decayed:

Opublikowano

Gdzie na lt jedziesz? Uwazaj na dzicz drogowa po zatem spokojnie. Naszych jest tam sporo i drogi dobre.

Opublikowano

Jako że zaczynam, to jadę w podwójnej obsadzie. Najpierw Kowno, potem Kłajpeda i powrót. Byłem na Litwie ze 3 lata temu - drogi tam fajne, tylko muszę całą Polskę przelecieć, a z tego co pamiętam to na Podlasiu drogi wąskie i dziurawe. Czy coś się tam zmieniło?

Opublikowano

Jest ktos, kto woził paliwo z Litwy? Najcześciej z Wilna, czasem Kowno, jonava?