Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:thumbup1:

Przedemna jeszcze kwalifikacje... Ale jakos motywacji brakuje zeby wydac tyle kasy jak szansa na robote znikoma. :facepalm:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A przedemna egzamin c+e, ale cały czas wale w ten sam słupek. Stres.....

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e

Opublikowano

Gratulacje

Opublikowano

Nie znacie kogoś dobrego, sprawdzonego na C+E z okolic Częstochowy? Potrzeba jest także na B. Do tej pory nikt konkretny się nie trafił. Wolałbym kogoś z polecenia. Zestaw Man 2015 rok 440 tgx z wysoka kabina, na firankę albo chłodnie, busy tak samo firana lub chłodnia.

Opublikowano

Nie znacie kogoś dobrego, sprawdzonego na C+E z okolic Częstochowy? Potrzeba jest także na B. Do tej pory nikt konkretny się nie trafił. Wolałbym kogoś z polecenia. Zestaw Man 2015 rok 440 tgx z wysoka kabina, na firankę albo chłodnie, busy tak samo firana lub chłodnia.

Gdzie latacie?

Opublikowano

[emoji106]1:

Przedemna jeszcze kwalifikacje... Ale jakos motywacji brakuje zeby wydac tyle kasy jak szansa na robote znikoma. :facepalm:

Gratulacje

Dzięki :grin: też nie miałem motywacji ale gdy szukałem po znajomych roboty i się okazało że potrzebują kierowcy na już a ja z kwalifikacją w lesie to zrobiłem i jestem teraz o krok przed chlebodowcami :wink:

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Gdzie latacie?

Właśnie :D
Opublikowano

EU

Opublikowano

A dokladnij

Pl-unia-Pl, czy uni a w domu raz na miesiac

Taka sytuacja z rana

Wyjezdzam rano ze stacji w Bielsku i na radiu

- kolego z iveco jestes

-jestem, co tam?

-jedziesz moze na Zawiercie?

-nie

-a nie wiesz jak najlepiej

-gdzie jestes?

-wyprzedzilem cie

-jedz na Tychy, S1 i za Podwarpiem bedziesz mial zjazd na Zawiercie

-jest to dobrze oznaczone

-tak

Mijam go a na szybie dwi navi wlaczone :facepalm:

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

Grzesiu czego się dziwisz. Ja tam Kaśce nie ufam :naughty:

Opublikowano

Mnie w uja hołek robił, i go zwolnilem :lol:

Opublikowano

Mieliśmy gościa kiedyś w firmie, który w rekordowych tygodniach używał 3x navi. Oczywiście miał największe problemy gdziekolwiek trafić [pracowało około 50 kierowców]

Da się? Da :grin:

Mnie w uja hołek robił, i go zwolnilem :lol:

Ja jak Krzysia zwolniłem, to się obraził, kiedy włączyłem navi innym razem, to się nie odzywał, musiałem zmienić na Kasię i tak już zostało :wink:

Edytowane przez Steav

Opublikowano

Pany dziś dziewicza trasa z wawy do Krk, pod okiem starszego ;-) jak dobrze pójdzie to w styczniu siadam na zestaw :-D

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Pany dziś dziewicza trasa z wawy do Krk, pod okiem starszego ;-) jak dobrze pójdzie to w styczniu siadam na zestaw :-D

Naciapane z Zetki

Szerokiej :)

Opublikowano

a ja mam wolne.... moja scania wyzioneła ducha... chyba panewke chyciło ..... także tego... będzie teraz 420 koni a nie 380 w czteroośce hihihi

Opublikowano

Naciapane z Zetki

Szerokiej :)

Dzięki :hi:

Dojechałem do Myślenic [emoji1] nawet fajnie się jechało, ale szerokie to w uj :-P ale powoli się ogarnie :grin:

Naciapane z Zetki

Powróciłem z podróży, wrażenia na tak :-D trasa ok, ale gdzieś gdzie są wąskie drogi np. z Radziejowic do Błonia i to w nocy to jakaś masakra... :-/ wąsko drogi z każdej strony brakuje :-P ale się pojeździ i człowiek się przyzwyczai :-D pozdrowienia i do zobaczenia na drodze :hi:

Naciapane z Zetki

Opublikowano

Szybko się zabrales za smiganie tydzień po egzaminie:kox:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Szybko się zabrales za smiganie tydzień po egzaminie:kox:

Tapnięte z SGS5

Nie ma lipy :kox: tyle kasy poszło to teraz hajs musi się zgadzać :grin: w styczniu idę juz zarobkowo jeździć :wink: zobaczymy jak to Będzie...

Naciapane z Zetki

Opublikowano

A jak ma być? Najlepiej stres a następnie rutyna ;-)

.

Co do wiary w swoje umiejętności to ja przed drugą trasa samemu powaliłem rogiem chłodni kutom bramę i uszkodziłem płot na firmie , a kumpel w zeszłym tygodniu na Krzywej łapnoł bokiem beton i wyebal kosztów na 20kola +lawete i paliwo (na browar mu się spieszyło do nas )

:D

Opublikowano

Stres to napewno będzie ;-) daje sobie z miesiąc i będzie rutyna :-D

Naciapane z Zetki

Ale umiejętności to się będzie latami nabierać ;-) mam nadzieje że obejdzie się bez takich niespodzianek:-P ale nic nie można przewidzieć :-)

Naciapane z Zetki