talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 bydła nie wozisz jak ten.. naszczęście nie....:facepalm::facepalm: w porównaniu do wywrotki hakowiec przy kiprowaniu bardziej jest podatny na glebe..
GILI Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 wydawało mi się,że to raczej stabilnie stoi. Wanną sypać,wapno na polu czy zmarznięty węgiel,też podnosiło adrenalinę...
talib1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 sypałem ostatnio płyty drogowe i betonowe podkłady pod tory .. jedna płyta zaczepiła się na samym przodzie ... podciągam i jedno koło wpadło w dziure ... jak pieprzło to sie bałem sprawdzić w lusterku czy kontener jest na plecach:decayed::decayed: w wannie masz z tyłu obrotnice a tutaj tylko na prowadnicach 2 kółka masz punkt styczny z podramówką
mojeA4 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kolejny as, na urzędzie celnym pochlali w trzech. Jeden wsiadł w auto i nie wiadomo gdzie wyruszył, bo w kierunku domu nie jechał. 2 promila mówią same za siebieNiech sie cieszy ze go wyciągnęli, bo by sie spalił, bo kabina sie zaczęła jarac delikatnie Na szczęście beczki sie nie rozszczelnily i przeladowali towar Uff... Oto link Cysterna wyciągnięta z rowu | Radio 5 - Suwałki, Ełk, Augustów, Sejny, Olecko, Gołdap Wygląda na auto z OLKOPu Bo to było auto olkopu
MAT1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Panowie czy może wraca ktoś z Poznania (lub przez) do Warszawy (lub przez), na pusto albo z niewielką ilością miejsca na pace ?
GILI Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wczoraj w nocy przejerzdżałem obok tego wypadku,mrożący widok.... Wypadek tirów. Zginął 25-letni kierowca
jacek70 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A ja wam mówię że takie śmiganie na długie dni to pieskie życie bo:jesz z miski,śpisz w budzie i lejesz po kole.
GILI Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 Wczoraj stałem 5godzin na 61nce Augóstów-Grajewo,a powód jest straszny... Augustow24.pl | galeria zdjęć - Cztery osoby zginęły pod Augustowem Augustow24.pl | Cztery osoby zginęły (FOTO)
duffy Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 mi we wtorek od 2 w nocy zmieniali koło po wystrzale w naczepie, 3 godziny na autostradzie się mocowali bo felga nie chciała zejść z piasty, później juz poświęciliśmy felgę i podjechałem 4 km na parking na popuszczonych śrubach i fela i tak nie puściła skończyli o 6 rano po podgrzaniu felgi palnikiem - serwis:facepalm:
carrera369 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Gdzie miałeś takie przygody z kołem ? Jak działa taki serwis ? Długo trzeba czekać na przyjazd ?
duffy Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 a72 w niemczech, telefon na 112 przyjechała policja i po 20 minutach oni wzywali "serwis" z tym że nie spodziewałem się że tyle będą się z tym pierdzielić.... co ciekawe nie mogli sobie z tym poradzić przez kilka godzin a policzyli za 5 godzin pracy ponad 600 euro ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ---------- tydzień temu mówiłem, że mam komplet opon do wymiany jak najszybciej ale nie, jeszcze trochę przejadą załadowałem 25 ton płyty wiórowej, zrobiłem 150 km i wyebało w powietrze kasę na jedna nową oponę i teraz auto stoi na wymianie kompletu
carrera369 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Rozumiem, że stoi w Niemczech ? Duże koszta za próbę odłożenia wymiany na później
duffy Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę
Andrzej07 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Kłodzko: Rozpędzony tir wjechał na rondo Orląt Lwowskich. Kierowca nie żyje (ZOBACZ FILMY, ZDJĘCIA) - Naszemiasto.pl
talib1990 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2
MAJKI Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 To widze takie myślenie jest prawie wszedzie, u nas tak było dopoki kolega nie przeleciał na przeciwny pas ruchu i zaliczył rów bo jeszcze miał do konca miesiąca objechac na wydupconym zawieszeniu no i nie wytrzymało.... Na szczescie tylko auto rozwalone i wyszło to wszystkim kierowcom na plus bo teraz zgłaszamy i odrazu na warsztat
Gość Edyta Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 To widze takie myślenie jest prawie wszedzie, u nas tak było dopoki kolega nie przeleciał na przeciwny pas ruchu i zaliczył rów bo jeszcze miał do konca miesiąca objechac na wydupconym zawieszeniu no i nie wytrzymało.... Na szczescie tylko auto rozwalone i wyszło to wszystkim kierowcom na plus bo teraz zgłaszamy i odrazu na warsztat a widzicie a u nas na odwrot jak cos rozdupczone to kierowcy ani slowa nie powiedza dopiero jak ida na urlop albo moj tesciu ma gdzies za kierowce podjechac bo braknie mu czasu to wszystko na jaw wychodzi ostatnio jeden aparat jezdzil bez hamulcow w ciagniku ale jak sie pozniej tlumaczyl nic nie mowil bo naczepa mu hamowala to nie bylo problemu:facepalm: dopiero jak mial samym cignikiem zjechac na baze to powiedzial:thumbdown:
GILI Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Kiedyś myślałem,że to nie możliwe,ale niektórzy kierowcy mają fantazję,znam takiego,co pociągnął przedłużacz ogrodowy z konia do naczepy bo mu znikły światła z tyłu Kłodzko: Rozpędzony tir wjechał na rondo Orląt Lwowskich. Kierowca nie żyje (ZOBACZ FILMY, ZDJĘCIA) - Naszemiasto.pl góra przed tym rondem jest długa i strasznie stroma,ale z drugiej strony ograniczenia oznakowane jeszcze przed jej początkiem znakami świetlnym. przejeżdżaliśmy tam kiedyś z kumplem padła mu manetka od redukcji biegów w automacie i mimo,że miał retarder dymek z hamulców na ciągnącej poszedł.
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 nie nie, finalnie zmienili mi te koło i do kulałem do bazy, stoi w Polsce na warsztacie a ja zamiast kręcić km to w domu siedzę Nie martw sie. U mnie tez jest zasada " tyle to objedziesz " a potem sie cyrki dzieja... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 U mnie to samo. Mówie że łożysko na wleczonce już kuleje ,a stary na to dasz se rade aż tak się zgrzało że siłownik od hamulców szlag trafił koła zblokowało i na środku skrzyżowania zostałem . Jeszcze ze dwa miechy i szukam jakiej normalnej roboty bo już patologia się zaczyna robić
talib1990 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 W razie nieszczescia i tak kierowca jest ciagniety za morde... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ---------- Znajomy sam zadzwonil na policje ze ma wytargane opony. Podjechali wzieki dowod i potem zadzwonil do szefa.... efekt.. 6 nowych opon na naczepie.. Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi