Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jeszcze bo niema nic ciekawego w Elblągu cały czas jestem na etapie poszukiwań . A co do wczoraj to do Inowrocławia smigalem z nierdzewną stalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W sumie czemu nie. Między nami truckerami Potrzebuję znaleźć chętnego, kto mi przewiezie paczkę z Sochaczewa do Lublina. Paczka 270 x 60 x 40 ok. 50 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 panowie orientuje się ktoś który map&guide jest ostatni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gili dowiedziałeś się może coś na tema FH-esa z i-shift czy zapomniałeś .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 U Repki mają takie dwa z podobnymi przebiegami nie mają zastrzeżeń do automatów. Wszystkie nowsze są na skrzyniach manualnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka7878 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 panowie orientuje się ktoś który map&guide jest ostatni?? Nie ma nic nowszego od 2013 v19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 panowie orientuje się ktoś który map&guide jest ostatni?? Nie ma nic nowszego od 2013 v19 ja mam jeszcze 13tke coś mi się obiło o ucho że jest po polsku,prawda to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka7878 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie mam pojęcia. Ja używałam 14-ki EN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szalony kierowca tira - Crazy truck driver - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szalony kierowca tira - Crazy truck driver - YouTube Mefju co cie ta dziwi, nie pierwsza taka sytuacja, ale jedna z licznie udokumentowanych, niestety i tak się zdarza takie życie kierowcy:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 dlatego popieram Niemców w pilnowaniu trzymania odpowiednich odległości zwłaszcza w takich warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 120ojro już odległość kosztuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu-Gi Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ostatnio w Fr stanąłem na weekend na pompie, podjeżdżam w rajke obok polskiego auta, otwieram szybę pytam co tam?, "nic weekend" gotujemy obiad? "no też akurat o tym myślałem" wiec ubieram klubowy polar i wyskakuje z auta, a koles do mnie "ale masz za***isty polar, ja mam tez koszulkę ramki i naklejkę" Pozdro dla klubowego kolegi z tego spotkania, nicku niestety nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 dlatego popieram Niemców w pilnowaniu trzymania odpowiednich odległości zwłaszcza w takich warunkach Na moje oko to oni tam raczej nie dostosowali tempa do warunków na drodze. Ślisko jak cholera tam było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=620711618000009&set=vb.136199163117926&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 WITD Wrocław: Ciężarówka porzucona w lesie i trzech kierowców na czterech kartach | 40ton.net – motoryzacja dla profesjonalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revor Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Koledzy, ktoś zdawał prawko kat. C już na tych "nowych" testach? Czeka mnie to w najbliższym czasie i nie wiem jak zabrać się do nauki Jak zdawałem na kat. B ze starymi zasadami to było to proste i oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Koledzy, ktoś zdawał prawko kat. C już na tych "nowych" testach? Czeka mnie to w najbliższym czasie i nie wiem jak zabrać się do nauki Jak zdawałem na kat. B ze starymi zasadami to było to proste i oczywiste kuj ile możesz, a w wordzie i tak będą takie pytania, których na kursie na oczy nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revor Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Nie załamuj mnie No to kuć po prostu kodeks ruchu drogowego? Teoretycznie musiałbym zagłębić się w te pytania specjalistyczne dotyczące kat. C tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi