seb-k Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Myślę, że frekwencja dopisze. Ostatnio mieliśmy na liście adresatów 136 osób z okolic. W grudniu odświeżymy listę. Myślę że przybedzie ok 30osób. W istocie z Wałbrzycha było ok 60osób (aż dziwne).
freon Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 Także sądzę, iż teraz będzie bardzo dużo osób.
szczyglo Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 I właśnie o to chodzi jak bedzie nawet ze 20 osob to bedzie bardzo dobrze no a 14 grudnia przedswiateczna atmosfera snieg pewnie bedzie dobrze :>
freon Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 Sądzę, że dziś zrobię próbkę spamu, prześlemy ją userom, a na 4 dni przed, drugiego spama... chodzi o to, aby przetestować jak prężny jest wA4łbrzych i okolica... Bo następny spot to około lutego
lukaszr Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Sądzę, że dziś zrobię próbkę spamu, prześlemy ją userom, a na 4 dni przed, drugiego spama... chodzi o to, aby przetestować jak prężny jest wA4łbrzych i okolica... I bardzo dobrze Bo następny spot to około lutego A co Wy tak rzadko się spotykacie ? Przez to nie ma ludzi. Róbcie sobie co 2-3 tygodnie - będzie łatwiej i będzie o czym pisać na wątku spotowym
bubbba Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Sądzę, że po takim rozdmuchaniu sprawy, będziemy mieli w Wałbrzychu niezłą frekfencję :>. Zrobił się taki biały pijar Pozdrawiam was ja, koleś z Astry A4. Kto był ostatnio w Wałbrzychu ten wie o co biega Kogo nie było niech żałuje
freon Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 Tak jak napisałem, spoty tworzymy razem. Ja nie mam czasu robić ich częściej niż +/- 2 mce. Jeśli wola większości będzie chciała częściej, to śmiało mogę zmienić datę w pierwszym wątku, i spoty będą, beze mnie, bo każdy jest szefem naszych spotkań, nie muszę być! Tylko to musi ruszyć, i muszę to widzieć, zdania ludzi, różne nicki, wiecie o co chodzi. Zatem jak ktoś ogląda ten wątek, miło było by, aby napisał chociarz "Cześć", abyśmy ujrzeli jak głęboka jest woda Zatem Bracia, Siostry, pospolite ruszenie, kto ogląda, ładnie się wita, nieważne że z Opola, Białego Dunajca, czy Dąbek, witać się! A zwłaszcza nasz region! Astra A4 rządzi FREON, Szczawno, witam!
dominek_f Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 A gdybym przyjechał czymś innym niż AUDI to wygonilibyście mnie :gwizdanie:?
freon Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 Pewnie, że nie. Była Astra A4, ja teraz śmigam Toyotą Hilux A4, To i Ty możesz
szczyglo Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Pewnie ze mozesz przyjechac czyms innym zapraszamy wszystkich chetnych z regionu :> Astra A4 byla dobra
seb-k Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Przyjeżdżajcie wszystkim, saniami, furmankami.... ze znaczkiem A4 na tyle Zapraszamy
piccaso Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Piccaso Podzamcze WITA Sanie mogą sie przydać bo nie wymieniłem opon . A zaraz jadę do pracy
Michuck Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Leciałby ktoś z Kłodzka, albo ew. z Dzierżoniowa/Świdnicy?
jozek-k Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja ze Szczytnej Blisko Kłodzka ;P W Polanicy skręcam na Wałbrzych brrrrrr......... ale zimno oby tak nie bylo 14-go bo nie wiem czy się odważę na taką wyprawę (moją najdłuższą jak dotąd ^^ )
szczyglo Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 No to masz blisko zapraszamy wiec na spocik zeby bylo nas jak najwiecej przed swietami
kazio284 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam wszystkich jestem tu nowy. Z wielką chęcią zjawiłbym się ale niestety 14 grudnia pracuje :confused4: Z Bolesławca nie mam aż tak daleko wiec postaram się pojawić na następnym spociku razem z moja a4 :> pozdrawiam wszystkich
Michuck Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Prawdopodobnie będę, ale najpierw muszę się dowiedzieć kto leci z okolic Kłodzka/Dzierżoniowa/Świdnicy, aby pojechać na kilka aut.
Rekomendowane odpowiedzi