kam-ole2 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam. Ostrołęka-Łomża polecicie kogoś sprawdzonego do zrobienia chipa? Posiadam A4 1.9 tdi 130 km silnik AWX Czy warto gdzieś dalej szukać??
Blachu Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kolego udaj się do stolicy, do R-Performance: CHIPTUNING R-Performance Aż tak daleko nie masz
Armi Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 I strać miesiąc na dzwonienie i kolejny miesiąc na czekanie w kolejce a później zapłać duużo drożej niż u naszego forumowego kolegi spanky-ego w Otwocku:wink: Można mieć tak samo dobry program, nie wiem czy nie lepszą diagnostykę za połowę ceny u Rogala. A i pogadać można, program pod Twoje oczekiwania (w granicach rozsądku) Byłem i u Rogala i u Spanky-ego i nie wróciłbym już do tego pierwszego.
egon@ Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dokładnie tak jak pisze Armistead wal do Spanky-ego napewno zrobi ci dobry program i nie zedrze z ciebie kasy. Polecam konkretny gościu.
marcinos80 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Polecam ciahciaha z Radomia, zna się chłopak na rzeczy naprawdę.Mój AWX teraz dopiero jeździ jak powinien,jeśli chodzi o cenę naprawdę mała w stosunku do wykonanej pracy.Gorąco polecam.Będzie chciał mogę dać namiary ,zadzwonisz zapytasz dogadasz się.
scubi206 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja do Rogala czekałem tylko 2 tyg.
MrTea Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 też polecam Spankyego, robilem u niego auto i bylem mega zadowolony.
scubi206 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 A z ciekawości: jakie koszta u Spankyego?
Rafi78 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej także polecam
Armi Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jak to mówią skoro nie widać różnicy to po co przepłacać Chociaż w przypadku spanky-ego jest różnica i to na plus.
Hugo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej także polecam A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię
Rafi78 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej także polecam A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię Prezesie masz rację ale potecjalnego klijenta w dzisiejszych czasach interesuje dobrze wykonana robota za rozsądne pieniadze a nie kwestie wynajmu lokalu itp.
Hugo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej także polecam A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię Prezesie masz rację ale potecjalnego klijenta w dzisiejszych czasach interesuje dobrze wykonana robota za rozsądne pieniadze a nie kwestie wynajmu lokalu itp. Wiem, wiem. Polacy to chcieliby najlepiej wszystko za darmo
Rafi78 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 No taka niestety mamy mentalność, że złotówkę z każdej strony się oglada zanim się ją wyda ale wracajmy do tematu...
MAGIC87 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 jeśli kryzys Spankiego nie dotknął to i tak za wszystko brał chyba połowę tego co na Mineralnej także polecam A bierzecie pod uwagę to, że Witek musi płacić za lokal i wywalił trochę kasy za hamownię Prezesie masz rację ale potecjalnego klijenta w dzisiejszych czasach interesuje dobrze wykonana robota za rozsądne pieniadze a nie kwestie wynajmu lokalu itp. Wiem, wiem. Polacy to chcieliby najlepiej wszystko za darmo hehehe. cos o tym wiem... i trzeba zlewac takich klientów... U mnie zawsze porównuja ceny do Bodzia albo BRW:facepalm:
PIXI Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 I strać miesiąc na dzwonienie i kolejny miesiąc na czekanie w kolejce a później zapłać duużo drożej niż u naszego forumowego kolegi spanky-ego w Otwocku:wink: Można mieć tak samo dobry program, nie wiem czy nie lepszą diagnostykę za połowę ceny u Rogala. A i pogadać można, program pod Twoje oczekiwania (w granicach rozsądku) Byłem i u Rogala i u Spanky-ego i nie wróciłbym już do tego pierwszego. Szanuję Twoją wypowiedź i podanych przez Ciebie tunerów , ale co masz do Witka ??? Jak byś sam wszystko ogarniał to też byś nie miał czasu na rozmowy w trakcie hamowania auta ( nie chcę mi się wierzyć ,że dzwoniłeś do niego aż tak długo ...) . Jak jest duże zainteresowanie ( fury z innych klubów motoryzacyjnych się "koksują" ) to i jest kolejka . Co do różnicy cen, to Hugo napisał , więc nie będę się wypowiadał . Rozmawiałem osobiście kilka razy z Witkiem , więc nie rozumiem dla czego twierdzisz że nie można się z Nim dogadać ( mało tego konsultowałem pewne sprawy kilka razy przez telefon ) i wcale nie przez miesiąc . Oczywiście wypowiadając się w tym temacie nie chcę zmienić Twojego zdania jak też daleki jestem od urażenia Maćka ( ) , lub "zabierania" klientów do Witka .... ale denerwujące jest to , że oczerniasz inne osoby . Ciekaw jestem (prywatnie) co tak naprawdę było powodem , że podałeś tyle złych argumentów na Rogala . Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali Pozdrawiam
Armi Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pokaż, w którym momencie oczerniłem Witka i w którym momencie wykazałem się brakiem szacunku ? Jestem ciekawy. Forum jest od tego by dzielić się swoimi opiniam. Byłem u Witka, byłem u Spanky-ego. Napisałem swoje porówanie. Chcesz szczegóły? Napiszę Ci PW.
krzysiek1606 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali pixi bardzo dobra rada tylko ja bym skierował ją do pana witka
PIXI Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Pokaż, w którym momencie oczerniłem Witka i w którym momencie wykazałem się brakiem szacunku ?Jestem ciekawy. Forum jest od tego by dzielić się swoimi opiniam. Byłem u Witka, byłem u Spanky-ego. Napisałem swoje porówanie. Chcesz szczegóły? Napiszę Ci PW. Armi , żeby się teraz wypowiedzieć to muszę drugiej strony posłuchać (rozumiesz) . Stając po stronie Witka brałem pod uwagę moje dwie wizyty ( wirus i korekta ), oraz dużą pomoc na miejscu i przez telefon - jak też opinie kilku moich kolegów nie mających aut z grupy VAG . P.W. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- Moja rada : Szanuj drugą osobę tak , jak byś chciał aby Ciebie szanowali pixi bardzo dobra rada tylko ja bym skierował ją do pana witka Krzychu , trza nam oko w oko porozmawiać , to co napisałeś jest
Kowi87 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja tam byłem 3 razy u witka i złego słowa nie moge powiedzieć, wszystko pokazuje co robi:wink:
Rekomendowane odpowiedzi