Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi RS6 C7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękne :slina::slina::slina: szkoda, że nie będzie sedana..

Opublikowano

W tych nowych RS brakuje mi skrzyni manualnej. I ten tył w tym RS6 jakiś taki dziwaczny.

Opublikowano

za wąska jest,

powinni RSy robić z szerszymi błotnikami :eusathink:

Opublikowano

przecież są szersze niż w standardowym A6..

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy deska rozdzielcza jest lekko w stronę kierowcy. jeśli by tak było to dla mnie jest idealnie. Podzielam zdanie kolegów. Mogła by być trochę szersza. Ciekawe czy napis quattro trafi do seryjnej produkcji.

Opublikowano
piękne :slina::slina::slina: szkoda, że nie będzie sedana..

tak samo z RS4 :facepalm: oni to specjalnie robia zeby NOSB za jakies 10 lat mial robote :polew:

Opublikowano

napisałem "szkoda (..)", ale co mnie to obchodzi.. i tak mnie nigdy nie będzie na takie auto stać :grin:

Opublikowano

szkoda ze nie bedzie sedana no ale to nie moj problem :polew: moze jedynie szymeniu bedzie zawiedziony :grin:

Opublikowano

dobrze ze nie ma sedana , RS to tylko avant ! ale faktycznie blotniki mogly by byc bardziej kanciaste jak w nowym RS4.Przyd a to masakra ogolnie co tu dozo mowic wiemna co zbierac :decayed:

Opublikowano

piekna ta bestia.:slina:

Opublikowano
Opublikowano

Ale cudeńko. Szkoda że mam tylko 2 nerki :thumbdown:

Opublikowano

niestety strasznie podobne C7 i B8 RS`y:kwasny: Ale i tak są piękne:kox: Ciekawe kiedy będzie porównanie w TG tego RS`a i M5:jerk:

Opublikowano

Pewnie nie długo :decayed: ale na streetracingu rs6 to gorący temat aż zamknęli :decayed::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
szkoda ze nie bedzie sedana no ale to nie moj problem :polew:moze jedynie szymeniu bedzie zawiedziony :grin:

Raczej nie. Gadałem z nim i w dniu zamówienia swojej eSy w sedanie dowiedział się od żony, że kolejny bobas w drodze i się lekko podbuzował, że nie wziął Avanta :decayed: zatem raczej o to żalu do Audi nie będzie miał jeśli się skusi na RSke :wink:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...