Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

i nie oderwie mi tego podczas smigania :)

ale fajna sprawa to by pasowalo na te male szybki za drzwiwymi to sie jakos nakleja czy magnes trzyma?

Opublikowano

Sie nakleja sie :decayed:

Opublikowano

Znalazłem dziś chwilkę aby przewalić cały temat od dechy do dechy. Brak słów :jerk: Lucky BASTARD :grin:

Opublikowano
  • Autor

Bartku mega olbrzymie dzieki wyjasnilo mi to konkretnie sprawe i teraz trzeba czekac na cieplo i dzialac :)

Opublikowano
Bartku mega olbrzymie dzieki wyjasnilo mi to konkretnie sprawe i teraz trzeba czekac na cieplo i dzialac :)

jeżeli to do mnie to "niezamaco" :wink:

...może kiedyś dasz dotknąć autka :slina:

Opublikowano

Brysio a ty nie jedziesz na zlot do BT?

Opublikowano
  • Autor

pojechalbym bardzo chetnie do BT ale nie wiem jak z urlopem bo niestety przyjemnosci kosztuja a na to trzeba zarobic :)

dziekuje wszytskim Bartkom kazda pomoc jest cenna wiec zasluzyliscie :decayed:

przyszedl carbon wiec pewnie dzisiaj jakies czesci na test okleje aby nabrac wprawy :naughty:

Opublikowano

Chciałem kupić antene cb na szybe ale po przeczytaniu opinii odpuściłem bo podobno straszna lipa

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie mam obawy ze mi to odfrunie przy pierszym dodaniu gazu :)

---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ----------

jeżeli to do mnie to "niezamaco" :wink:

...może kiedyś dasz dotknąć autka :slina:

jak bedzie okazja to Cie przewioze nawet :wink:

Opublikowano
Chciałem kupić antene cb na szybe ale po przeczytaniu opinii odpuściłem bo podobno straszna lipa

Sa rożne od takich od 40zl do 400zl i takie w okolicach 300 juz dają radę - wiadomo ze nie pogadasz na odległość 30 km ale 10-15 spokojnie a to w/g mnie do słuchania o miskach wystarczy w zupełności

Opublikowano
  • Autor

no 15km to juz ok styka w zupelnosci ale jak by normlana antene tak do srodka wygial i wlozyl za siedzenie nie bedzie to dzialalo? testowal to ktos?

Opublikowano
no 15km to juz ok styka w zupelnosci ale jak by normlana antene tak do srodka wygial i wlozyl za siedzenie nie bedzie to dzialalo? testowal to ktos?

ja jak mam w bagażniku swoją to nie działa :kwasny: też miałem nadzieję żeby nic na auto nie stawiać i nie wyszło ...teraz mam normalną na przeźroczystej naklejce specjalnej pod to ...

Opublikowano

Brysio, co tu duzo pisac jak brak slow. Po prostu P O R N O ! :kox: Gratuluje i ciesze sie z razem z Toba:banan:

Opublikowano

ja jak mam w bagażniku swoją to nie działa :kwasny: też miałem nadzieję żeby nic na auto nie stawiać i nie wyszło ...teraz mam normalną na przeźroczystej naklejce specjalnej pod to ...

Oj Dziadek Dziadek :decayed:

Jak może działać antena bez umasowienia do tego w środku klatki faradaya :facepalm: :facepalm: :grin:

Do tego polecam wziąć stoper, włączyć w gruszce nadawanie i patrzeć po jakim czasie końcówka mocy w radiu klęknie :decayed:

a gwarantuje Ci że 15km zasięgu toto nie ma

nie ma takiej fizycznej możliwości

5-7 góra przy dobrych warunkach

a w aukcji jest takie Pjerdo-lenie jak reklama zapałek z długopalącym sie trzonkiem wygodnym w trzymaniu

z chęcią wziąłbym tą antene na warsztat, slyszalem skrajne opinie o tym producencie

30KM zasięgu, ale nie napiszą że może być słychać tylko stacje nadawczą

to po co mi 2 m bat na dachu jak takie 85 cm goowno ma zasieg niby 30km Boże jaki żal:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

ale ja juz czekam na tego euro komornika drzwi otwarte chce tylko miec fotki z zatrzymania suszarka ze to ja i moim autem jechalem nic wiecej od nich nie chce chyba to nie wiele za 500zl?

Opublikowano

racja, zapomniałem o tym aspekcie sprawy

Opublikowano
  • Autor

ale dokladnie o to sie rozbija 3x suszara przy zjedzie z autostrady i 3x po 10pkt :) plus takie drobiazgi po 2 czy 4 punkty sie nazbieraly i jest double karnet :)

Opublikowano

przeczytałem cały temat i muszę powiedzieć, że auto miażdży :) Gratulacje za spełnione marzenia. Wiem, że to może głupio zabrzmi i może być pytaniem nie na miejscu, ale ile takie auto pali w cyklu miejskim??

Opublikowano
  • Autor

dzieki

ze spalaniem szczerze to naprawde nie mam pojecia leje 90l zbiornik i robie 350 - 450km na zbiorniku a po miescie malo co jezdze bo mnie krew zalewa jak mam 50 jechac :) a teraz jak ponizej 7+ to i tak stoi czeka w garazu na cieplejsze dni :)

---------- Post dopisany at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ----------

R8_310kmh.jpg

a tak to pali troche :)