Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szufla :a4fan:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam audimaniaków , od kilku dni przeglądam forum i postanowiłem się zarejestrować .W wolnej chwili wszystko uzupełnie narazie krótko : od półtora roku jeżdżę A4 1.9 tdi 90 KM z 1997 roku , autko super przerobiony anglik , mam Vaga gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam (sam tylko pokasowałem błędy i poduchy po przekładce brak czasu na dłuższą naukę :frown: ) Jeszcze raz pozdrawiam , forum super.

Opublikowano

Witam :a4fan:

Opublikowano

Witamy na forum :a4fan:

Opublikowano

Czesc, mam na imie Przemek, mieszkam niedaleko Wrocławia. Od 2 miesiecy jezdze Audi A4 1.8 Avant. Ciekawe forum, pomoglo mi w paru sprawach zwiazanych z samochodem:-)

POZDROWIENIA DLA UZYTKOWNIKOW!

Opublikowano

Witam :a4fan:

Opublikowano

Cześć :)

Opublikowano

Siemka! :a4fan:

Opublikowano

Siemanko! :a4fan:

Opublikowano

Simandero! :a4fan:

Opublikowano

Witam wszystkich na forum

trafiłem tutaj dzisiaj i bardzo chetnie udzielę informacji potrzebnych przy eksploatacji Waszych samochodów. Z przyjemnością posłucham równiez ewentualnych uwag dotyczących Audi.

pozdrawiam serdecznie

Bartek

Opublikowano

Szczołem

Opublikowano

Szufla :a4fan:

Opublikowano

Hello :biggrin:

jestem nowym bo od wczoraj klubowiczem i chciałbym wszystkich Serdecznie Powitać.

Od 3 latek śmigam samochodami marki Audi i jestem bardzo zadowolony.

Pierwsze kroczki miałem z Audi 80 (B3) z silnikiem 1.8S z automatyczną skrzynią biegów :cool: no pełen czad (zboczenie rodzinne hehe) a teraz przesiadłem się do Audi A4 (B5) z 1996 również z automatyczną skrzynią biegów. Do tej pory wymieniłem całe przednie zawieszenie bo poprzedni właściciel zapomniał o nim zupełnie no i czeka mne naprawa skrzyni bo są problemy ale i tak mnie to nie odrzuci od marki :audi::cool: .

Probelmy z zawieszeniem wystąpiły bo tak naprawdę co 30 tyś powinno się sprawdzać czy coś jest do wymiany a ze skrzynią jest tak, że co 60 tyś się powinno olej wymieniać a Klient nie wymieniał no powymieniać będzie trzeba pewno uszczelki, zaworki, filtryki i sprzęgiełka - spoko.

Zapomniałem napisać, że cacko ma silnik 1.6 o mocy 101kM dodatkowo ma wspomaganie (norma), elektryczne szyby (prawie norma), regulowaną kierownice (norma), regulowaną wysokość fotela kierowcy (norma), elektryczny szyber dach (fajna sprawa) no i jak już wszyscy się dowiedzieli automatyczną skrzynie biegów (to podstawa hehe).

Aluski fajne i oponki 205/60/15. Myśle o założeniu 16 calowych ale to może w przyszłym roku.

No to byłoby na tyle.

Posdrojfionka

Boogis

Opublikowano

Siema :exclaim: witaj w Klubie :a4fan: :exclaim:

Opublikowano

Witam

Mam na imie Tomek, od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 TDI 110 KM, czy szczęsliwym, okaże się w trakcie ekspolatacji. Cieszę się, ze istnieje w internecie takie forum jak to, napewno będzie to źródło wielu pomocnych ięnformacji i rad dla mnie. Ja w miare swoich możliwości będe się starał także dzielić się swoją motoryzacyjną wiedzą.

Pozdrawiam wszystkich członków Audi A4 Klub Polska

Opublikowano

WItamy w klubie :a4fan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.