lexpar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mam na imię Zdzisław i mieszkam w Wawie. Od kilkunastu dni jestem właścicielem Audi A4 B6 AVB 1.9 TDI. Samochód sprowadzony z Belgii. Na Klub A4 trafiłem przez przypadek. Szukałem w googlach czegoś na temat A4 a właściwie jakiejś podstawowej instrukcji. Instrukcji nie znalazłem, ale natomiast znalazłem wiele ciekawych tematów. Pozdrawiam Klubowiczy
Hachlik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 siema mam na imię Tomek mieszkam na Śląsku i od niedawna jeżdżę dwu miesięcznym audi Pozdrawiam wszystkich PS. Można na forum pisać gwarom śląską??
tomasz0031 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam wszystkich, jestem z Wrocławia i od kilku dni jestem właścicielem A4 B6 2003 rok produkcji.
wojtas-audi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witamy na forum , zapraszamy na spociki
alcazar Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam. Jestem ze Stargardu Szczecińskiego,na imię mam Krzysiek. Mój nowy nabytek to A4 B6 z 2003r. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi