alpin Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam szanowne grono . Narazie ujeżdzam paska B5 1.9 TDI AFN kombi , ale od paru tygodni poszukuje A4 B6 TDI wcześniej jezdziłem A6-C4, A4-B5. Licze na pomoc w zakupie z waszej strony Pozdrawiam
Azunia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Zarejestrowałam się do waszego klubu ze względu na zamiłowanie do Audi A4 i mojego chłopaka, który należy do waszego klubu. Mam nadzieje ze będę miała okazje osobiście poznać klubowiczów. Serdecznia pozdrawiam!!! :th:
sardo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Od paru tygodni jestem posiadaczem pięknej A4 1.8T, mam nadzieję że jest tu parę osób popierających moje zdanie że A4, to autko pierwszej klasy
Hugo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witamt serdecznie.Znajdziesz tu kilka tysięcy osób które myślą podobnie
Blade50 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERECZNIE. JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 AVANT 1.8 Z GAZEM (SEKWNCJA) Z 97 ROKU. KUPILEM AUTKO MIESIAC TEMU I TROSZKE UMOCZYLEM, BO POPRZEDNI WLASCICIEL TROSZKE NIEDBAL O AUTKO I JA TERAZ MAM SPORO ROBOTY. ALE PRZYZNAM SIE ZE LUBIE ROBIC COS Z NICZEGO,CZYLI JAK W MOIM PRZYPADKU DOPROWADZIC TO FAJNE AUTKO DO STANU IDEALNEGO I MAM NADZIEJE ZE NA TYM FORUM DOWIEM SIE WIELU CIEKAWYCH RZECZY. POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTICH AUDIMANIAKOW
Rekomendowane odpowiedzi