zgred Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam wszytskim mam na imie Janusz. Posiadam A4 1.9TDI 1z. Siemano wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witamy diselka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaluH Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam, Nazywam się Bartek (aka PaluH) i jestem z WRO. Od jakiś 3 tygodni jeżdzę Audi A4 B6 Avant AVF 1.9 TDI Multitronic 2003r/122kkm. Auto przyjechało z Francji. Zmieniłem koła na 225/40/18. W sumie to miał być samochód dla żony, ale tak mi się nim fajnie jeździ, ze nie bardzo chce mi się z niego wysiadać. Wcześniej jeździłem Alfą 147 JTD 16v i byłem bardzo zadowolony, ale to co prezentuje Audi na tyle mnie zaskoczyło (pozytywnie), ze chyba zmieniłem już na dobre swoją ulubioną markę :-) (choć ciągle ciągnie mnie do BMW). Trochę mam to auto przez przypadek bo sie zafascynowałem multitronic'iem (jest faktycznie extra), ale oczywiście przypadek był fajny Poniżej kilka fotek. Pozdrawiam wszystkich, PaluH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Siema Bryka GIT :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witaj Bryka zajefajna, powiedz mi jesli to nie tajemnica ile cie wyniosła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 ladne auto.witamy :th: :a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaluH Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witaj Bryka zajefajna, powiedz mi jesli to nie tajemnica ile cie wyniosła? Troche dużo bo 70k zł (brutto na FV), ale wiem, ze auto ma na pewno oryginalny przebieg, było serwisowane i jest bezwypadkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witam wszystkich jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 2002.r 1.9 tdi 96kw pozdrawiam forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam posiadacza dieselka , popopraw profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szufla fotki wrzuc do Dzialu Moje A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szufla popraw dane w profilu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 witam wszystkich, wszesniej jezdziłem Audi Coupe, po jej sprzedazy chciałem kupic Golfa 20 jahre ale znalazła sie ładna a4 tdi, kupiłem ją i wiem ze to był dobry wybór pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 hey :> miło powitać nowego usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes232 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam Tydzien temu stalem sie posiadaczem A4 1.8 z 95r jak narazie jestem milo zaskoczony tym autem. Pozdrawiam wszystkich jankes232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 witaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi