Cajmon Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam wszystkich klubowiczów! Posiadam Audi A4 B5 1.9 TDI 1995;) mam go już ponad rok i jestem bardzo zadowolony z jazdy z silnika postaram się jak tylko mogę korzystać z forum i być aktywnym uzytkownikiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobx Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 cześc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GolZdi Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam wszystkich Mam nadzieję, że kiedyś będę miał Audi A4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramion Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam wszystkich posiadaczy A4, nie tylko z Łódzkiego.Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale dopiero dzisiaj zebrałem się w sobie, żeby się przywitać. Powiedzcie, czy w Łodzi szykuje się jakiś spot w najbliższym czasie?Pozdrawiam, Ramion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) witam łódzkie spoty odbywają się teraz w pierwszą niedzielę miesiąca na parkingu Auchan przy KFC na włókniarzy o godzinie 16 Edytowane 14 Marca 2015 przez xXPiotrekXx19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdik Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramion Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Super!Dzięki za odpowiedź Widzimy się w takim razie 5 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryniu Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Super! Dzięki za odpowiedź Widzimy się w takim razie 5 kwietnia oczywiście tego dnia sie widzimy o 16 w miejscu gdzie ci pisałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Westson Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam forumowiczów , od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.8T z napędem quarrto , lubię sobie pomajsterkować w garażu . Jakąś podstawową wiedzę posiadam , ale na pewno będę potrzebował waszej pomocy , podpowiedzi przy niektórych zagadnieniach , zwłaszcza przy diagnostyce VAGiem . Mam nadzieje że pomożecie i wybaczycie niektóre pytania które mogą być dla was błahe . Pozdrawiam Kamil z Łomży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiCombi Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam wszystkich z wielkopolski i innych stron, jestem posiadaczem A4 B5 Avant Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekB8 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Od kilku dni jestem w końcu szczęśliwym posiadaczem A4 B8. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek66 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Witam Serdecznie Właśnie zmieniłem swoją C Klasse na A4B5 Avant 1.9 TDi AHH 1999 r. , wymaga trochę dopieszczenia wewnątrz i uszczelnienia pompy poza tym jest w miarę ok , mam nadzieję,że dzieki forum dopieszczę ją do stanu na 5 a ,że pracuję w Bosch Diesel Serwis Wrocław to też będę się starał pomóc . Pozdrawiam Edytowane 16 Marca 2015 przez Bodek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex121 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witamy Bosch na żmigrodzkiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszczu Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi