j_pawcio Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam Niedawno kupiłem moje pierwsze A4 B6, mam nadzieje że znajdę kilka tematów które pomogą mi poprawić sprawność tego pięknego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwybike Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam wszystkich nazywam się Daniel i jestem na etapie poszukiwania następcy mojego A3 8L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Maksymiuk Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Dzisiaj stałem się szczęśliwym właścicielem Audi A4 1.9 TDI 90 KM z 98'. Zapraszam za niedługo do moje tematu w dziale "Moje audi", gdzie na pewno będę zamieszczało swoje przeróbki, które będę wykonywał w wolnym czasie. Będę się cieszył jeżeli będziecie komentować i radzić mi w niektórych aspektach. Mam nadzieje że mój pierwszy samochód mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam. Jestem posiadaczem: Passata 2.0 ALT , Audi A3 1.9 TDI ALH, a wcześniej użytkowałem A6 C5 2.4 ALF i A4 B5 1.9 TDI AFN Także rodzina VAG dobrze mi znana. Miło mi dołączyć do grona użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganza15 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Krzysztof, aktualnie mieszkam i pracuję w Niemczech, w miejscowości Erbach niedaleko Ulm. Od lutego 2015 jestem właścicielem Audi A4 B5 1.6 AHL, zakupionego w Niemczech, z przebiegiem 173 000 km. Po zakupie auta wymieniłem olej, wszystkie filtry, które według książki serwisowej z ASO niemieckiego były regularnie wymieniane, a ku mojemu zdziwieniu daty produkcji na wszystkich częściach pokrywały się z datą produkcji auta.. Samodzielnie również wymieniłem przegub z prawej strony, łącznik elastyczny tłumika, świece i przewody zapłonowe. Znajomy mechanik wymienił rozrząd i pozostałe paski klinowe, które prawdopodobnie też były jeszcze fabryczne. Założył komplet Gates. Jak wielu użytkowników samochodów z pojawiającym się problemem nie lecę od razu do mechanika lecz staram się zbadać sytuacje i dowiedzieć się jakie są przyczyny i możliwe we własnym zakresie rozwiązania problemów. Dzięki społecznościom takim jak A4 - klub.pl można niejednokrotnie zaoszczędzić furę kasy i mieć satysfakcję, że z pomocą innych, bardziej ogarniętych można wiele rzeczy własnoręcznie naprawić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Krzysztof Edytowane 4 Października 2015 przez ganza15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Górniak Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich. Powoli zaczynam się rozglądać za czymś mocniejszym a wybór padł na S4 b8 stąd zarejestrowałem się na forum w celu zasięgnięcia kilku porad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoa4b5 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki123 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich. Posiadacz audi a3 8l 1.9 tdi i poszukiwacz audi a4 b7 sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo9555 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Cześć! Jestem Karol i w przyszłości zamierzam stworzyć temat o moim "małyszu" bo modów już jest sporo a będzie dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Gleszczyński Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam Jestem tu ponownie, ponieważ nie mogę się zalogować na starym koncie stworzyłem nowe . Jeszcze raz witam wszystkich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmesiu Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judin Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników, mam na imię Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortek1986 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 witam sasiada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi