Hugo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Zapraszamy na spoty
Magier7872 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam Was pięknie, cieszę się że do Was dolaczylem bo jesteście mega pomocni!! Może pomożecie i tym razem. W moim rozgrzanym 1.8T coś tyka z tyłu silnika czasem lekko a czasem jak kijem o płot. Z tygodnia na tydzień coraz gorzej. Wrzucam filmik. Pozdrawiam
Jakub89 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam Nazywam się Kuba jestem z Zabrza, audi mam 1,5 roku i zostane z nim na dłużej. Pozdrawiam
Rafal92 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam jestem posiadaczem audi a4b6 1.9tdi .Jestem po wymianie skrzynie biegow ,walka rozrzadu,sprzegla i mam taki problem kiedy auto jestm zimne pracuje normalnie jak powino a gdy sie rozgrzeje to slychac takie kle kle mechanik mi powiedzial ze to skrzynia musi sie dopasowac.coo tym myslicie *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.
hakens Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich, mam pytanie czy ktoś z okolic Radomia mógłby sprawdzić mi jedno audi a4 ? zaliczkowałem a gościu przez telefon nie chce zgodzić się jechać do audi na serwis a sam do radomia mam ok 350 km *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.
Idzisss Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 16 godzin temu, Musashi napisał: Witaj. to mu nie żałuj - będzie szczęśliwy. Nie żałuję niech bierze przynajmniej oleju nie trzeba oddawać do utylizacji bo przepali każdy
Musashi Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 oki. ale aby tego nie wdychać, katalizatora nie usuwaj...
Mateusz892 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie.
krzysztof-kosior1 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam Serdecznie maniaków A4 ! Niebawem pochwalę się swoim s-line
Idzisss Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Komuś już chyba brakło pieniędzy na olej i już go wyciął i sprzedał
ogur07 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam serdecznie wszystkich Audimaniakow! Forum śledzę juz od dłuższego czasu, wypada się więc przywitać! Od jakiegoś czasu poszukuję własnej A4
Rekomendowane odpowiedzi