Gość zdeniu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam , mam na imie Adam mieszkam w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 hey :th: witam fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capitan_caprice Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam serdecznie, Mam na imie Kamil i jestem swieżym posiadaczem Audi A4 2.0 T wersja B7. Szczerze mówiąc nie wiele wiem na temat tego auta bo kupiłem je w stanie chwilowo (mam nadzieję) nie jeżdżącym. Zapisując się do klubu mam nadzieje znależć odpowiedzi na wiele pytań, które pojawiły się w związku z nowym nabytkiem. Oczywiście sam również służę informacjami i pomocą wszystkim zainteresowanym tym modelem klubowiczom. Licze na ciepłe przyjęcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Serwus Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Siemano Wpadaj na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capitan_caprice Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Siemano Wpadaj na spota Chetnie ale najpierw - maska, chłodnice i parę pierdół i najważniejsze dlaczego nie pali ???????? Poszukuje kogoś ze znajomością tematu i komputerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 HeYA! czekamy na fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxlx Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich uzytkownikow klubu A4. Niedawno stalem sie wlascicielem Audi a4. Niestety moja audiola jest jeszcze nie zarejestrowana. Jak tylko bede mial blachy to przedstawie Wam swoje autko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-d5 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam klubowiczów Mam 20 latek i niedawno dorobiłem się swojej własnej a4 ,tylko ze nie taki motor jak chcialem bo mialo byc 1.8 T a jest moze niestety a moze stety 1.8 bez T ale za to quattro no i oczywiscie wiele planow i pomyslów na takie zrobienie autka zeby wyroznialo sie w tłumie pozostalych a4 Witam raz jeszcze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No, serwus Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam Umarłem ze śmiechu, bo akurat słuchałem głośno muzy i się idealnie wkomponował 1.8 - rzadkość, już się czymś wyróżnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi