pioneer1000 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam! mam problem, w mojej audi przednia prawa szyba sie nie zamyka tzn. gdy poszcze ja samo zeby sie zamkneła to dojerzdza do konca a potem opuszcza sie do połowy, jak jest przyczyna?
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witam serdecznie, to nie jest dzial do zalatwiania tego typu spraw, zobacz na forum techniczne
schiller Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witaj w klubie jak zadasz pytanie w odpowiednim dziale to ci odpowiem
Gość spedyt Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witamy na forum Resztę odpowiedzi znajdziesz na forum
KRIS1 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 mam na imię krzysztof , jestem od niedawna posiadaczem audi a4 awant pozdrawiam wszystkich z audi a4 klub polska
Sander Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 mam na imie Paweł i powoli sie szukuje do kupna a4 1.9 tdi Pozdrawiam!
thomas2605 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich! Jestem Thomas, obecnie mieszkam w Perth Jestem miłośnikiem A4
pre_pl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 witamy kolegę z Peairt daleko na północ Cię zagnało...
Iverson Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witamy kolejnego użytkownika jedynej słusznej marki
topet Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich miłośników A4. Mam na imię Andrzej i jestem z Bartoszyc. Jeżdżę tą furą od 2-ch lat, jest to moje pierwsze auto i los chciał, że trafiłem na 1.8T, z czego jestem bardzo zadowolony, pół roku później wstawiłem gaz (z portfela mniej idzie), potem nagłośnienie z paroma przeróbkami. Brak mi czasu żeby jeszcze udoskonalić to autko szczególnie pod względem estetyki wnętrza.
Rekomendowane odpowiedzi