sawa Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Cześć. Mam na imię Jacek i szykuję się do kupienia nowego auta. Jako, że lubię wiedzieć co kupuję proszę Was o opinie w sprawie wyboru modelu Audi. Od poniedziałku do piątku pracuje po 12 - 14 godzin więc samochód będzie w tygodniu stał w garażu(zwłaszcza, że pracuję "po sąsiedzku") Odpada więc kwestia paliwożerności bo będę jeździł mało. Z opowiadań znajomych dowiedziałem się, że główną wadą Audi jest niedostosowane zawieszenie do polskich dróg. Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Jeszcze nie zdecydowałem czy będzie to silnik wysokoprężny czy benzynowy z instalacją lpg. Co Wy byście kupili dysponując kwotą 17 tysięcy? Może macie jakieś konkretne propozycję? Bardzo proszę o podpowiedzi.
Hugo Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 W tym dziale się witamy a pytania zadajemy w odpowiednich działach forum !!!!
A-max Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4.Od poniedziałku jeżdżę również audi avant 1.9tdi 110 km.
Musashi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 po latach platonicznej milosci, wreszcie spelnienie.. witajcie wszyscy Audi-maniacy
maniek1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam! Posiadam Audi A4 1.9 TDI AFN 1997 110PS, Jestem zadowolony z tego auta.Jest Super!
nikamo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam, za namową osób mi bliskich i po przeczytaniu setek stron forum stałem się posiadaczem małej niuni:-) Podziękowałem pięknie i przywitać się chciałem:-)
Rekomendowane odpowiedzi