kalemeon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, jeżdżę Audi B6,rocznik 2002, 1,8T. Postanowiłem trochę się nim "zająć", a że jest to najlepsze miejsce by zasięgnąć rady.... OTO JESTEM! Pozdrawiam Łukasz
kaj82 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witamy, witamy i na pytania czekamy
kremi Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zostałem tutaj zaproszony przez admina więc jestem Chciałbym się przywitać jestem nowy w świecie Audi niedawno kupiłem moje 3 autko i pierwszego automata A4 1.9 TDI 110 KM z 1997 roku (model 1998), widnieje on na fotce na dole i mam w związku z nim kilka pytań - wątek znajduje się tutaj: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=9661&view=newest Mam nadzieję poznać tu wielu ciekawych ludzi-właścicieli A4-ek - cieszę się że mamy odrębne forum - ciekawe czy inne marki i modele też takie mają Pozdrawiam
zwierzak Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich ! Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 1,6 z 95r - jak na razie to jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku. Pzdr. for all :biggrin:
NIUNIAA4 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 czesc, witam serdecznie, bede w KK w piatek to moze sie spotkamy zapraszam na spociki Opolskie
kusia19 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 witam wszystkich kochających audi,ja mam już swoją audiczke od półtora roku i jestem zadowolony.Moje audi jest bordowe na 16' felgach orginalnych,skóra klimatronik podgrzewane fotele,lusterka nawet spryskiwacze el szyby porostu full opcja.silnik 1.6 (105km)z którego jestem zadowolony ale już chciałbym 1.8t jak będe miał fotki to wystawie pozdro dla wszystkich klubowiczów i fanów marki audi
Skrzypek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam! Własnie kupiłem A4 1.9 TDI '95, kolor kameleon. Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Postanowiłem wstapic na forum aby poznac innnych uzytkowników tego autka, no i jestem:)) Serdecznie wszystkich pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi