create2fight Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 witam wszystkich i pozdrawiam
baka Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Witam serdecznie klubowiczów. Miło dołączyć do Waszego grona. [AFN 1.9 Tdi '99]
lukia4 Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Witam wszystkich clubowiczow. moja ksywa to luki . Żywiec .chcialbym skorzystac z waszej pomocy w poszukiwaniu jakiejs ładnej a4 do 20 tys.zl (klimatronik,elek.szyby.i składana tylna kanape w celu przedłuzenia bagaznika bo ostatnio sie dowiedzialem ze nie wszyskie to maja.
Gość rob Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 witamy i miłego korzystania z forum
Motor Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Witamy. wrzucaj liny doradzimy.
bosal Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Witam, mam zamiar kupic audi a4, z powodu braku i ceny audi a3 8p. Bylem posiadaczem audi a3 8l 1.6 APF, z 2000r. Pozdrawiam
MENDOZA Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Chciałem sie przywitać jako Newbie. Jestem zrejestrowany juz od jakiegos czasu ale nigdy nie miałem wolnej chwili na dopełninie rytuału:) Właśnie zmieniam a4 b5 1,8 na a4 b6 1,9Q. Jestem strasznie podekscytowany i niemoge przestać mysleć o mojej przyszłej niuni:) Pojutrze sprawdzam taka jedną w serwisie...jedna mnie w niej niepokoji, tzn komputer wskazuje na trasie 9,5 do 10 litrów spalania. Mam nadzieje że to jakas drobnostka. Jak sie okaże że jest Gites do pedze czym koń podskoczy na mineralna i wirusuje... Jak nabedę furen to napewno zamieszcze zdjęcia. Mam ochote skorzystać ze stylizaji w caractere. To tyle na początek...
Rekomendowane odpowiedzi