knag Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich posiadaczy Audi A4. Ja mam A4 z końcówki 96 roku. Silnik 1.6 benzyna. Autko najlepsze na świecie. Juz teraz wiem ze kolejnym autem bedzie znow A4.... Strona super, wiele sie z niej dowiedzialem!!! Pozdrawiam Wszystkich klubowiczow!!!
tomasz3city Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hejka Jestem Tomasz z Gdanska - aktulnie jestem posiadaczem Citroena Xsary 2.0 HDI 2002 oraz Mitsubishi Galanta 2.4 SOHC 96.r Planuje zakup audi 130 kucykow i chcialbym je troszke podszlifowac..... Pozdrawiam wszystkich
cymek28 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Miło mi powitać wszystkich użytkowników forum.Mam na imię Piotr i właśnie zakupiłem Audi A4 1.8 turbo Avant z 1997roku.Pozdrowionka dla wszystkich.
FLATRON Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Siemano wszystkim jestem posiadaczem Audi A4 1.8 20V od roku, jest to moja pierwsza Audi wcześniej jeździłem Oplem Kadettem ( na którego nie mogłem narzekać nigdy mnie nie zawiódł ale tu nie chodzi o reklamę opli :-) tylko o to, że tam mogłem wszystko zrobić sam a teraz mi to raczej nie wychodzi) teraz chciabym się tak samo zakochać w A4 ale wcześniej będę potrzebował waszej pomocy żeby doprowadzić ją do stanu idealnego.
Rekomendowane odpowiedzi