rapens1 Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 cześć wszystkim sorry ze sie nie przywitałem na początku :redface: mam na imie lukasz jestem z okolic hrubieszowa posiadam juz prawie rok czerwoną AUDI A4 z silnikiem 1.6 z LPG narazie nie narzekam jeżdzi mi sie super chociaż zawieszenie juz wymieniłem(wachacze)pozdrawiam wszystkich klubowiczów mam nadzieje ze bede mógł skorzystać z kilku porad i pomóc!!!!!!!!!!!!!!!
acah80 Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczow Jestem z Warszawy i nosze sie z zamiarem kupienia A4. Dotychczas jezdzilem BMW (320d) ale postanowilem zmienic marke. Nie wiem zbyt duzo o Audi i tutaj licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam serdecznie
arek24 Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Witam wszystkich Nazywam się Arkadiusz Zieliński jestem z Warszawy (prawa strona wisły). Moje autko to A4 b6 z grudnia 2003 1,9TDI 130KM z automatyczną skrzynią biegów tiptronic (srebrny kombiaczek). Pozdrawiam wszystkich forowiczów
saper100 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Witam Mam na imie mam Marek jestem z Siedlec śmigam A4 z 97r 1.9 tdi 110 KM. Licze że z pomocą starszych kolegów doprowadzę moie auto do dobrego stanu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi