koraf12 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 witam kolegów Moja nowa lorka A6 2.5 tdi nooormalnie cudo
jokoo666 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Czołem chłopaki. Jako "nowy" chciałem napisać parę zdań o sobie. Mm 26 lat i jak po temacie widać pochodzę z Olsztyna Audi od dawna było w kręgu moich zainteresowań, a jako że niedługo planuję troszkę zagrzać miejsca w naszym ojczystym kraju, postanowiłem rozejrzeć się za jakimś dobrym egzemplarzem i wierzę, że zawartą w tym forum wiedzą i waszymi fachowymi poradami, uda mi się to najlepiej Pozdrawiam.
Skrzypek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam na forum :> zapraszam na spoty http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_olsztynskie-t7607.2160.html
Mariot Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam cale forum planuje kupic audi A4 B5 szukam juz dwa tygodnie ale ciezko trafic na dobry egzemplarz mam nadzieje ze z pomocą forum mi sie uda. Pozdrawiam MAriusz
rafalzip Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam Jestem Rafał z Lublin Chce kupić dobre a4 mam nadzieje że mi pomożecie Pozdro *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi