pet3r Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 witamy czy czasami nie Ciebie pozdrawiałem na radyjku pod Katowicami? tak samo była to 1-rurkowa, granatowa Czwóreczka ze spoilerkiem
ZYSKI Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Miło powitac sympatyków AUDI. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem A4 2,5 w kolorze srebrnym, rocznik 1999. OD kilku dni buszuje po forum i musze jednoznacznie stwierdzić, że jest wspaniałe i wspaniali forumowicze, dużo ciekawostek i konkretów. Pozdrawiam Wszystkich, życze jak njmniej awarii autek, zadowolenia z tego co posiadacie, szerokości i przyczepności na trasach. Pozdrawiam ZYSKI A4 2,5 Bystrzyca Kłodzka
Grzechu83 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich. Mam na imię Grzegorz. Moje autko to A4 B5 1.8T z 1996r. Jestem jego posiadaczem od trzech tygodni. Jest naprawdę cudne. Niestety muszę w nim poprawić parę drobiazgów i pewnie będę potrzebował kilku porad. Pozdrawiam Wszystkich
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witamy na forum :th: Pytaj , na peno uzyskasz odpowiedzi
peter22 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich mam na imie Piotrek jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B7 1.9TDI 116 PS z grudnia 2005 roku . I dzięki temu forum dowiedziałem sie o Witku do którego jestem juz umówiony. Pozdrawiam Wszystkich :rolleyes:
Bąkoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 witam września się kłania tak krótko o moim aucie śmigam a4 z 1995r z silnikiem 2.6 "abc" mam ją od niedawna i jestem bardzo zadowolony z jazdy i z osiągów
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witamy na forum i zapraszamy na spoty w Twoim regionie
elektrostar Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów Audi A4. Niestety jeżdzę innym autem, ale też tej samej marki. W każdym razie pozdrawiam wszystkich.
taktuś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Powitać olsztyniaka zapraszam na spoty olsztyńskie :a4fan:
Rekomendowane odpowiedzi