_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 chciałbym miec takie długie swiatła u siebie w aucie :gwizdanie: to pomyśl o Zenonie, najlepiej bi :polew: Poszukam na allegro.pl tam na pewno znajde wszystko Zenona rownież
Azunia Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 cholera, pewnie znowu ktoś pod blokiem na długich jeździ chciałbym miec takie długie swiatła u siebie w aucie :gwizdanie: Zalezy w ktorym. Kiedys moze wkleje zdjecia mojego Stralisa. Na dlugich zapala sie 12 reflektorow :gwizdanie: Przeciwnik pada trupem zanim go rozjedziesz :laghing2:
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 A co tu się dzieje robaczki Tak jak widac
Azunia Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 A co tu się dzieje robaczki Tak jak widac kolega Solarek szuka Zenona
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Poszukam na allegro.pl tam na pewno znajde wszystko Zenona rownież Szukaj szukaj... Bo jak tylko zobaczysz moje światełka na spocie to max 2-3 tygodnie i założysz soczeweczki z 6000K [br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 00:39_________________________________________________ kolega Solarek szuka Zenona Biedaczysko... ja widziałem ostatnio że on był jakiś taki dziwny, zamyślony na tym ostatnim spocie w Chełmie
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ciekawe dlaczego prawie odgadłas moj problem
Yelo Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Mam nadzieję, że prawie robi wieeelką różnicę :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ojj Solarek Solarek... co z Ciebie wyrośnie
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Biedaczysko... ja widziałem ostatnio że on był jakiś taki dziwny, zamyślony na tym ostatnim spocie w Chełmie hehe ja zamyslony i dziwny :gwizdanie: wydawalo Ci się
truckmaniac Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 cholera, pewnie znowu ktoś pod blokiem na długich jeździ chciałbym miec takie długie swiatła u siebie w aucie :gwizdanie: Zalezy w ktorym. Kiedys moze wkleje zdjecia mojego Stralisa. Na dlugich zapala sie 12 reflektorow :gwizdanie: Przeciwnik pada trupem zanim go rozjedziesz :laghing2: Generalnie problem jest troszke bardziej zlozony, ale jest w tym czesc prawdy
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Ojj Solarek Solarek... co z Ciebie wyrośnie przekonamy się w niedalekiej przyszłości
rafalekx Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 przekonamy się w niedalekiej przyszłości hehe no przekonamy Kiedy wpadacie do LBN na spota? Mam nadzieję że nie jutro, bo mnie jutro nie ma Ale na następnym już powinienem się pojawić
Yelo Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Na najbliższym spocie ktoś poczuje to zapewne najmocniej...
_Solar_ Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 przekonamy się w niedalekiej przyszłości hehe no przekonamy Kiedy wpadacie do LBN na spota? Mam nadzieję że nie jutro, bo mnie jutro nie ma Ale na następnym już powinienem się pojawić Jutro to pewnie nie ale na nastepnego mysle ze ktos z LC się pojawi [br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 00:52_________________________________________________ Na najbliższym spocie ktoś poczuje to zapewne najmocniej... hmmm....o co kamann
marcin j Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 hehe . o czym wy tu gadacie....? Gratuluje koleżance Azunia rangi klubowicza , witaj w klubie.
Azunia Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Dzięki, czuję się dumna nosząc tą gwiazdę czeriffa
marcin j Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Dzięki, czuję się dumna nosząc tą gwiazdę czeriffa no ....jest z czego , nie wszyscy maja tą przyjemność. Jesteś niejako wyróżniona.
Azunia Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Wiem o tym :> branoc Panom, grzecznie iść spać (się)
Rekomendowane odpowiedzi