dansli Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 cos w temacie jest tu pusto kiedys było postów mnóstwo co sie stało moi mili? zescie postów zadnych nie zostawili długi czas nikt sie nie odzywał zadnych madrosci nie wypisywał wiec udzielam sie dzis troche troszke z tego mam radoche porymujcie ze mna wszyscy niechaj temat znowy błyszczy!
Góral.tz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mądrości tutaj trudno szukać bo nie każdy rymy umie stukać, chodź rymy to nie sztuka gdy serducho z miłości do A4 puka!
kiciafirerek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 hello nocniki i nocniaki i nocnianki ... cos chyba nie tak mi sie napisalo ...
gurban6 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Witam z rana.Moja żona śpi a ja muszę zapierdzielać w pracy już od 4 rano do 16 .Ktoś pewnie napisze,że trzeba było uczyć się to bym wstawał póżniej .Pozdrawiam,uciekam do pracy.
marcin248 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 a ja spać nie mogę tylko browar i czytam forum :gwizdanie:
dansli Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 siemanko wszystkim nie podtapia Was tam?? http://blog.wandzelphoto.com/2010/05/17/poludnie-polski-pod-woda-powodz-w-skoczowie/
kiciafirerek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nocniaki Ja na facebooku sobie w pokerka gram
Gość Prometeo Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam z rana.Moja żona śpi a ja muszę zapierdzielać w pracy już od 4 rano do 16 .Ktoś pewnie napisze,że trzeba było uczyć się to bym wstawał póżniej .Pozdrawiam,uciekam do pracy. Ee tam, jakbyś się uczył to byś o tej porze się kładł spać dopiero. Pozdrawiam.
dansli Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 watek ma tetnic zyciem a nie swiecic pustkami..!!!
Rekomendowane odpowiedzi