koziol1006 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam mam problem , kluczyki zatrzasnely mi sie w bagazniku i nie wiem jak otworzyc probowalem wiercic zamek ale dalej nie da rady pozostaje tylko zamowic kluczyk czy ktos ma inne pomysly oprocz bicia szyby
otomsono Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Rozumiem że zapasowego nie masz szkoda że "zgwałciłeś" zamek, szybciej i chyba najtaniej byłoby wybić szybkę
Sliwka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 najszybciej i najlatwiej byloby zadzwonic do "fachowcow" otwierajacych zamki, pelno teraz takich firm zajmujacych sie tym na legalu
Hans47 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bic szybke nie trojkat wbrew pozorom jest drogi i owiele ciezej zalozyc niz boczna tylna. Samo wiercenie zamka nic nie da. Trzeba wiercic za rejestracja gdzie sa zapadki i ciegno. Zdecydowanie bic szybe. Fachowcy drodzy 200 zl za wlam a szyba na zlomie 50 zl no i troche zimno w drodze powrotnej.
xbladyx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 hehe przerabialem temat mialem przetarty przewód w dzwiach i centalka odmówila posłuszeństwa wkładke mialem zrypana i drugi klucz na nic sie sprzydał odchylanie ramki dzwi nic nie da bo ciągnać za klamke wewnątrz nic nie zdzialasz bo on sie rygluje wezwalem machera od awaryjnych otwierań i co poddał sie rozwiercił mi wkładke i nic nie zdziałał twierdząc ze jest zamek zepsuty mówi zeby szybe rozbic ale ja sie nie poddałem odchylilem ramko dzwi od pasażera przyssawką do szyb rozebrałem klucz scyzoryk na poł część z grotem owinolem o giętki drut i trafialem w stacyjke i kuźwa trafilem przekrecilem zapłon i auto sie otworzyło W twoim przypadku bił bym szybe tylną ale wcześniej bym ją okleił taśmą by sie nie rozsypała oszczedzisz sobie mikro szkiełek na siedzeniu
Hans47 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 wzywanie legalnych zlodzieji to strata kasy uszkodzony zamek wiaze sie z wymiana na inny a zarazem drugi klucz. Chcesz zostac klucznikiem woznym? Wal w szybe -50 zl i troche odkurzania. Oklej ja tak jak kolega mowi ale i tak nawlata
rafal9119 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 moj znajomy podczas tankowania na orlenie zatrzasnał klucze w skodzie suberb . koles przyjechał i otworzył mu auto za 100zł i nic nie uszkodził. ja bym raczej poszukał jakiegos speca
Wihajster Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 moj znajomy podczas tankowania na orlenie zatrzasnał klucze w skodzie suberb . koles przyjechał i otworzył mu auto za 100zł i nic nie uszkodził. ja bym raczej poszukał jakiegos specadokładnie.Sam mam taki sprzet i wiecej niz min nie jest potrzebna jak sie ma wprawe a zamek caly
siwy2326 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Amozna wiedziec jak wyglada taki sprzecior??
Wihajster Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Amozna wiedziec jak wyglada taki sprzecior?? tajemnica zawodowa
Giede Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja miałem to samo, przyjechał fachowiec i za 100 otworzył w kilka sekund bez naruszenia zamka
rafal9119 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 nie wiem jak wygladał bo nie było mnie przy tym a dla tego kolesia co otwierał to skode to kazał sie odwrocic. a najwazniejsze ze nie trzeba nic psuc
Mario Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 wzywanie legalnych zlodzieji to strata kasy uszkodzony zamek wiaze sie z wymiana na inny a zarazem drugi klucz. Ty nie mówiłeś tego serio?
Hans47 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 slyszalem ze da sie dorobic wkladke do klucza ale nie do kazdego trzeba pytac w warsztacie slusarskim. Mnie do 80 b3 nie dorobili do stacyjki i bylem zmuszony jezdzic z dwoma.
greg2505 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 wystarczy odciągnąć ramkę drzwi i drutem lub czymś podobnym nacisnąć przycisk otwierania drzwi i po sprawie
edekxp Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam mam problem , kluczyki zatrzasnely mi sie w bagazniku i nie wiem jak otworzyc probowalem wiercic zamek ale dalej nie da rady pozostaje tylko zamowic kluczyk czy ktos ma inne pomysly oprocz bicia szyby Tak z ciekawości zapytam jak można tak zatrzasnąć kluczyki Jak auto zamknięte nie otworzysz bagażnika? może jak otworzony bagażnik a pilotem zamykasz auto , kluczyki w bagażniku zostawione bo bagaż trzeba wyciągnąć i klapę zatrzaśnięta Przeważnie jak kupowałem auta to był jeden kluczyk i żeby takiej sytuacji ominąć zawsze dorabiałem drugi Sam grot załatwił by tutaj sprawę, ale dorabiałem z immo W B6 mam komplet wszystkich
greg2505 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 można zatrzasnąć otwierając tylko bagażnik środkowym guzikiem na kluczyku ,po zamknięciu klapy całe auto zamknięte
edekxp Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 U mnie środkowy nie aktywny, może trzeba coś zaprogramować, ale nie potrzebuję tego - większe prawdopodobieństwo zatrzaśnięcia kluczy
steve69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 U mnie środkowy nie aktywny... A wiesz o tym, że aby otworzyć bagażnik z pilota, to środkowy przycisk trzeba wcisnąć i przytrzymać 2-3 sekundy? -- Pozdrawiam. Sławek
edekxp Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 U mnie środkowy nie aktywny... A wiesz o tym, że aby otworzyć bagażnik z pilota, to środkowy przycisk trzeba wcisnąć i przytrzymać 2-3 sekundy? -- Pozdrawiam. Sławek O, nie wiedziałem Sprawdzę czy działa Jak wtedy z alarmem? wyłącza się po otwieraniu bagażnika? a załączenie?, chyba że sam się uzbraja.
Rekomendowane odpowiedzi