Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Srebny AVANT,GWINT,BIX,LED,PAKIET S4,Skóra,Foty 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajne autko:decayed:

powiedz jakie jest takie realne spalanie kiedy nie cisniesz na maxa ale też nie jeździsz jak emeryt?powiedzmy troche w mieście i troche na trasie

OGÓLNIE to srednia predkosc jaka jezdze u siebie to od 100 do 140 bo nie ma wiecej gdzie.. to spalanie wychodzi od 7-10 moze:) ale nie jest najgorzej:P

?!:shock3::doh: jeśli to jest przedział w cyklu mieszanym, to wiedz, że coś się dzieje :whistling:

Opublikowano

co sie dzieje?:P:S nic sie dzieje KAju:P napisalem tak ale jakie spalanie sam tego dokonca nie wiem bo mam to autko dopiero tydzien;) takze mnie popraw jak sie myle:)

Opublikowano

10?:shock3: tyle paliło A6 mojego wujka w tipie , a pytam o A4, bo się zastanawiam czy nie lepszą metodą podniesienia mocy w 1.9tdi jest swap silnika + program:decayed:

a tak btw to silniczek bardzo fajny, dźwięk jak na diesla robi robotę :banan:

Opublikowano
czy nie lepszą metodą podniesienia mocy w 1.9tdi jest swap silnika + program:decayed:

tu się akurat zgodzę, swap na AWX w dobrym stanie + soft i w b5 wystarczy do sprawnego przemieszczania się

bo chyba nie myślałeś o swapie na 2,5?:decayed:

Opublikowano
czy nie lepszą metodą podniesienia mocy w 1.9tdi jest swap silnika + program:decayed:

tu się akurat zgodzę, swap na AWX w dobrym stanie + soft i w b5 wystarczy do sprawnego przemieszczania się

bo chyba nie myślałeś o swapie na 2,5?:decayed:

sluchaj mi osobiscie sie podoba 2.5 jezdzi sie nim o wiele lepiej niz 1,9. a jesli kazdy by sie bał tej zjaranej opini o 2.5 to musieliby nie produkowac takich aut:P takze kazdy woli co innego:)

Opublikowano

Ładnie się odpycha :). Dokładnie, Nie sa to takie złe motory. To Polacy chcieli by szybko nowocześnie a koszty jak w maluchu żeby były.Jak ktoś tak płacze,że wałki drogie itp to na hoooj mu audi? Tyle fajnych dacii logan jest na rynku :P

Opublikowano

hehe:) dla mnie 2.5 V6 robi robote:)

Opublikowano

Ja tu już kilkakrotnie pisałem na forum o spalaniu mojej V6. W mieście przy pełnej piździe nie chce spalić więcej jak 10 litrów, nie mogę tej bariery przekroczyć. Jeśli takie spalanie Ci się pojawi, to wiedz, że coś się dzieje, tym bardziej w manualu i ośce, tip i Q jak najbardziej, po mieście Ci tyle wpierdoli, ale zdrowy silnik w życiu przy skrzyni 6b i FWD :whistling:

Opublikowano

no mi tez nie pali duzo:) narazie jezdze tydzien i nie odczułem duzej rozniczy miedzy poprzednim AFN:)

Opublikowano
no mi tez nie pali duzo:) narazie jezdze tydzien i nie odczułem duzej rozniczy miedzy poprzednim AFN:)

Bo nie musisz tyle deptać.

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ----------

BTW, najlepszego :wink:

Opublikowano

2.5 również fajne a to dla tego że jest V6 wujaszek ma 2.5 w A6 C5 i jeździło się fajnie tylko że 180 kucyków, a co do silnika kto nie jeździł nie wie co traci, a opini jest tak wiele jak ze wszystkim :wink:

Opublikowano
2.5 również fajne a to dla tego że jest V6 wujaszek ma 2.5 w A6 C5 i jeździło się fajnie tylko że 180 kucyków, a co do silnika kto nie jeździł nie wie co traci, a opini jest tak wiele jak ze wszystkim :wink:

Głównie tych, którzy nie użytkowali, tylko słyszeli od kogoś, kto słyszał od kogoś, bla bla. Owszem, ma słabe strony silnik, ale wielu można zaradzić. No ale nie tutaj o tym.

Opublikowano

NO WLASNIE JA TUTAJ mam 180 konny tak jak w A6C5:)

Opublikowano

hehe fakt nie widziałem :naughty: to już idzie fajnie jeszcze w A4 bo już wogóle

Opublikowano

no odejscie ma:) zeby tylko służyło jak najdłużej:)

Opublikowano
no odejscie ma:) zeby tylko służyło jak najdłużej:)

Oby, zadbasz to pojeździsz, ujek miał A6 z tym silnikiem i nie miał problemów (poza strzeleniem paska rozrządu na jałowym :facepalm: )

Opublikowano

no i wpadło 2 DIN

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ----------

DSC_0404.jpg

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

DSC_0402.jpg

Opublikowano

calkiem spoko, zrób coś z tą białą ramką nad radyjkiem, ogarnij po prostu wszystko w jeden kolor :decayed:

Opublikowano

DSC_0411.jpg

DSC_0416.jpg

narazie jedna dodatkowa osłona ale bedzie jeszcze i 2:)

Opublikowano
moze kiedys:)

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

dozo nie widac ale zawsze cos:)

chyba nie lubisz swojego silnika skoro tak go butujesz nie do końca rozgrzanego,.

zobacz u mnie jak jedzie mój AKN po chipie z wtryskami od AKE,.

pytanie czy od AKE masz cały silnik i komputer i wtryski?? jaki przepływomierz masz???

co do spalania ja teraz mam cały czas srednie 8L/100 na fisie które zgadza się przy tankowaniu,.

pozdr

---------- Post dopisany at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ----------

duży plus za zderzak od esy,.hehe