Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kierownica powietrza przy kolektorze ssącym w A4 B6 ALT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jedyny serwis w którym się znają i można bez strachu zostawić auto mieści się na zabłudowskiej 41

Pozdrawiam

Opublikowano

O widzę panowie też z Białegostoku, w chwili wolnej będę musiał również oddać komuś by to sprawdzili mi, jeśli oddacie to w czyjeś ręce w białym to podzielcie się opinią, co u was było nie tak, jaki koszt itp ;) Byłbym wdzięczny czy jest sens w ogóle oddawać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać

Opublikowano

Ile pokazuje Ci przepływka? U mnie 85 i zastanawiam się czy wymieniać czy jeszcze poiczekać

a czyściłeś ? :)

Opublikowano

Witam

Ten serwis tani nie jest ale bankowo będziesz miał zrobione dobrze i nie zapłacisz za coś co nie było wymieniane co u nas jest bardzo częstym zjawiskiem, ja tam serwisowałem swoje 2 passaty i teraz w audicy wymieniałem wariator zero problemów a nie jak u innych po pare razy jeżdzić i reklamować i oczywiście winnego nie ma

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Czyściłem 2 lata temu

Opublikowano

Czyściłem 2 lata temu

oj mordeczko po 2 latach przeczyścił bym znowu, i podejmował decyzje kupna jak czyszczenie nic nie da :D

Opublikowano
  • Autor

Chyba tak zrobię. Jakiś specjalny środek do tego polecasz czy benzyna estrakcyjna wystarczy?

Opublikowano

zrobione.miałem jakas nieszczelność w gruszce.samochod postawiłem tam gdzie doradził kolega ZALDAR .widac chłop ma pojęcia o naszych altkach ..troszkę pogadaliśmy o tym motorze wiec polecam ale ceny jak na moje oko KOSMOS...coż no ale cos za cos ;)Na dniach wymienie jeszcze przepływke i zobaczymy jak teraz się zbierać biedzie ;) mam nadzieje ze lepiej bo właśnie ten Pan z serwisu powiedział ze jeszcze przepływka do wymiany.Podmieniał na swoja sprawna i powiedział ze inna jazda . ;) już nie mogę się doczekać ;)

Można wiedzieć ile zapłaciłeś za taki interes? Sam jestem z Białego i mam podobne problemy

Opublikowano

panowie ile kosztuje nowa przeplywka ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

panowie pytanie głupie ale jednak, membrana znajduje się w kierownicy powietrza czy tej gruszce na dole ? dziś sprawdziłem i zero ruchu dźwigni i czytając to forum chcę wiedzieć co kupić choć jutro siąde i posprawdzam przewody

Opublikowano

w gruszce, mam ten sam problem jutro zabieram się do sprawdzania po pracy...

kolega świetnie to opisał krok po kroku w tym temacie. przedostatni post.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/136244-b6-alt-zespol-napedu-regulacji-kierownica-powietrza/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam posiadam taka gruszke na sprzedaż jakby ktoś był zainteresowany.

Opublikowano

Jaka cenka

Opublikowano

Jak cos to na pw

Opublikowano

Panowie a czy te węże od podciśnienia idące od gruszki mają jakiś numer? Czy są to po prostu węże od podciśnienia? Mam 1 dziurawy i chciałbym wymienić i zastanawiam się na jakie. Czy to po prostu może być zwykły gumowy wężyk?

Opublikowano

Może być zwykły czarny do paliwa, ja kupiłem taki na metry i jest pokryty materiałem tak jak fabryczny.

Opublikowano

Nawet w serwisie kupujesz na metry, ściągasz i w każdym sklepie motoryzacyjnym kupujesz też na metry tylko taniej

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No dobra a wiecie jakie mogą być wymiary tych wężyków?