Mati_23 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 piano black lepiej sobie oklej szkoda malować
JawoR36 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Czarny? Przeca to nuda, ja muszę mieć pokolorowane wnętrze W poprzedniej miałem czerwone dekory
pesik87 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 ja tez ostatnio zastanawialem sie jakie dekory zrobic.. bo drewno u mnie juz dawno sie znudzilo.. i myslalem nad czarnym albo czerwonym.. hmm..
JawoR36 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 ja tez ostatnio zastanawialem sie jakie dekory zrobic.. bo drewno u mnie juz dawno sie znudzilo.. i myslalem nad czarnym albo czerwonym.. hmm.. Miałem czerwone w 1.6 i skutecznie odświeżyły wnętrze Na pewno nie było nudno
akjam Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Fajne autko z Q! Plany na modzenie bogate więc do dzieła. Oby się sprawowała!
sokal Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Noooooo takie jak moje... ...nie licząc roku, silnika, napędu, zawieszenia, wnętrza, wyposażenia i kilku tam innych nieistotnych rzeczy :polew: Nie no, ładne cacko :jerk:
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki za wszystkie pozytywne komentarze Autko jak widać, po małej kuracji
slavko87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Po co montowales tunel srodkowy jak dekory chcesz zmieniac? Pewnie lubisz zmieniac dekor na desce rozdzielczej:decayed:
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Po co montowales tunel srodkowy jak dekory chcesz zmieniac? Pewnie lubisz zmieniac dekor na desce rozdzielczej:decayed: Bo mi założyli podczas przekładki Spoko loko, już raz ściągałem i moje małe chińskie rączki sobie świetnie poradziły ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- BTW. Po co ściągać tunel środkowy?
slavko87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Po co montowales tunel srodkowy jak dekory chcesz zmieniac? Pewnie lubisz zmieniac dekor na desce rozdzielczej:decayed: Bo mi założyli podczas przekładki Spoko loko, już raz ściągałem i moje małe chińskie rączki sobie świetnie poradziły ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- BTW. Po co ściągać tunel środkowy? a jak dojdziesz do tego mocowania nad przyciskiem awaryjnych? Ja zmienialem dekor to tunel wyciagalem zeby dojsc
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Po co montowales tunel srodkowy jak dekory chcesz zmieniac? Pewnie lubisz zmieniac dekor na desce rozdzielczej:decayed: Bo mi założyli podczas przekładki Spoko loko, już raz ściągałem i moje małe chińskie rączki sobie świetnie poradziły ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- BTW. Po co ściągać tunel środkowy? a jak dojdziesz do tego mocowania nad przyciskiem awaryjnych? Ja zmienialem dekor to tunel wyciagalem zeby dojsc Wyciągnąłem radio i jakoś doszedłem Byle go ściągnąć ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ---------- a jaki jest koszt czesci? Wszystko zależne od źródła i stanu części Ja akurat miałem "po znajomości" przekładkę od kumpla.
slavko87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 to musisz miec male te raczki bo ja tyle ku.w rzucalem ze masakra
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 to musisz miec male te raczki bo ja tyle ku.w rzucalem ze masakra Ja też, bardzo wspierają psychicznie, podczas momentu, kiedy chciałem wszystkim pierdzielnąć i iść do domu
pesik87 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 o widze ze juz normalnie.. heh.. to na spota mozna jechac.. i co wymysliles juz kolor dekorow.. bo ja zastanawiam sie nad czerwona folia lub czarna.. inne mi jakos nie pasuja.. widzialem jeszcze folie co wyglada jak jakas skora(sa takie folie strukturalne) ale nie wiem jak to bedzie wygladac..
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 No to teraz będę śledził a jak będziesz źle robił to dostaniesz pejczem
Rekomendowane odpowiedzi