Maniek Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Przyszła pora na przedstawienie mojego nowego wozidła Z racji tego, że powiększyła się rodzinka od około pół roku poszukiwałem A6 C6 koniecznie w Avancie no i znalazłem Audi A6 C6 FL Avant 2.0 TDI, 170 KM (CAHA), S-line, 2010 rok Skrzynia 6 biegowa - manual. Kolor: BrillantschwarzWyposażenie: -Bi-xenon, -Servotronic, -MMI 3G, -S line wewnętrzny, -Progi S line, -SDS, -Bluetooth, -Czytnik 2 kart pamięci, -CLH, -Czujnik zmierzchu, -Czujnik deszczu, -Climatronik, -Wykończenie wnętrza -amelinowe:naughty: -Kierownica multifunkcyjna (3-ramienna) skórzana, -PDC tył, -Alufelgi 18", oponki 245/40/18, -Zawieszenie 1BV (-30 mm), -Podwójny wydech, -Fotele skóra z alkantarą, -Podgrzewane fotele przód, -Podłokietnik przód + tył, -ISOFIX tył, -Kolorowy FIS, -Tempomat, -Pakiet oświetlenie, -Elektryczne lędźwie, -Ogrzewanie postojowe na pilota, -Elektrycznie sterowane, podgrzewane lusterka (kierunkowskazy w lusterkach). Zapewne są jeszcze jakieś bajery o których zapomniałem, ale myślę, że z czasem uzupełnię Wybaczcie - dopiero się nawzajem poznajemy W planach jak na razie nie za wiele, ale myślę że z czasem zacznie przybywać na listę.Planowane i wykonane mody: -Ramki pod tablice Audi A4 Klub Polska (najważniejszy mod!!!) - gotowe -PL menu do MMI , -Mapa EU2014 - gotowe Dzięki Hammer -Koła zimowe 18", felga ori Audi TT - gotowe -Lusterko wewnętrzne fotochrom - szkopki żałowali i wrzucili zwykłe:facepalm: - gotowe Dzięki siemian i wrclaguna -Program 205 PS/410 NM by Master's Tuning - gotowe -Zderzak przód S-line - gotowe -Zmiana grilla na RS6 - gotowe -Zderzak tył S-line - gotowe -Lotka na klape S-line - gotowe -PDC przód + wizualizacja na MMI - gotowe -kamera cofania -Felunek 19" od R8 - gotowe -Oświetlenie wnętrza i tablicy rejestracyjnej LED - gotowe Fotki narazie skromne, ale jak będzie pogoda to uzupełnię Wnętrze Zimowy Setup 16" 225/55 R16 Nowy zimowy setup 18" 245/40 R18 Kilka fotek ze Zlotu w BT 2013:naughty: Na pierwszej fotce Pakiet Żona Interieur Mała sesyjka na Zlocie w BT 2014 Dzięki slaweq Nowy modzik - blenda na fotoradary Wpadł S-line na przód Grill od RS6 Wpadł też i S-line na tył Lotka S-line na klapę Koło 19" od R8 + gumy 255/35/19 Oświetlenie LED wewnętrzne + tablica rejestracyjna PDC przód z wizualizacją na MMI Z wizytą w Master's Tuning Pozdrawiam i zapraszam do opinii i dyskusji Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Maniek
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no nareszcie! gratuluję autka a parę rzeczy można by było jeszcze dodać tylko S-line exterieur.. no i foty środka koniecznie daj!
Maniek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 no nareszcie! gratuluję autka a parę rzeczy można by było jeszcze dodać tylko S-line exterieur.. no i foty środka koniecznie daj! Wszystko w swoim czasie, trochę się ogarnę to powrzucam, ale pogoda musi być
topor Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ładniutka;) i na moich ulubionych a6kowych 18kach;) oby sie spisywała!
carrera369 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajnie, że nie ma przyciemnianych szyb i oby tak zostało Gdzie kupiłeś auto ? A4 B6 Avant aż tak ciasne się zrobiło ?
Maniek Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Autko przyprowadziłem z DE. A co do ciasnoty w B6 to tragedii nie było (kiedyś maluchami w 5 osób się jeździło i było dobrze), ale chciałem większe auto i teraz nie żałuję tej decyzji. Różnica pomiędzy A4 a A6 jest i to znaczna.
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 czekam na więcej fotek wraz z wnętrzem. Graty!
peter22 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 szkoda tylko że nie ma s-line zewnętrznego . silnik fajny poka środek
MARCIN607 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Piękne autko Maniek Moje paści też kiedyś na c6 zmienię. Jak to jedzie z 2.0 w serii?? Starcza te 170kunia?
akjam Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Mam taką turbinke CAHA u siebie i po sofcie już ładnie ciągnie więc nie ma na co czekać widzę, że w planach virusik jest. Jeszcze raz gratki.
Maniek Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 szkoda tylko że nie ma s-line zewnętrznego . silnik fajny poka środek jak by było wszystko z wypasu to co ja bym robił??? Piękne autko Maniek Moje paści też kiedyś na c6 zmienię. Jak to jedzie z 2.0 w serii?? Starcza te 170kunia? Jak na razie musi starczać i daje radę W końcu przesiadka z AWX seria to każda zmiana będzie czymś lepszym:naughty: Ale tak jak pisałem podobno szybko się nudzi więc gdzieś w zamyśle virus jest.
Młody Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Fajna :hi:szkoda że nie ma pakiet zewnętrznego s line. ale jest co modzić.
Maniek Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzieki Panowie Wrzucilem kilka fotek inside
Młody Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Maniek czemu Ty masz 3G a gała jest od 2G ?
Tony Stark Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 ladny egzemplarz, powodzenia w uzytkowaniu lusterko z fotochromem bede mial na sprzedaz, bo u mnie laduje lustro z kamerka Jak ogarniesz wirusa to czekam na info jak sie sprawdza bo u mnie pasowaloby to samo zrobic
Maniek Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Maniek czemu Ty masz 3G a gała jest od 2G ? Nie zadawaj mi takich trudnych pytań Tak kupiłem i nie sądzę żeby szkopki coś zmieniali. Tak go fabryka stworzyła A jak wygląda ta gała od 3G? Wrzuć jakieś foto jak masz.
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 wszystko jest OK, tylko masz wersję 3G Low (bez twardego dysku) i gałka jest taka jak w 2G. jak masz 3G High (z twardym dyskiem) to gała wygląda tak: jest w środku gałki taki guziczek
Rekomendowane odpowiedzi