piterra Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Haremik sie marzy trzeba dać twojej twój nick i link do tego tematu to sie smycz skróci :polew: dobra dobra CFANIACZKU zazdrosny ja ci zaraz nick podam ........... dostaniesz bana(na) pod Forum
Pelex Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ale się rozpisaliście ja nadal nie mam neta wiec czytam to dopiero w pracy i myślę ze będę w piatek. A co do Kaseciak i Gleba to zgadłeś Majki chodziło o was SAMDAR wrzuć tu temat ze springami to Ci chłopaki doradzą
Guregoru Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie: Szkoda ze sie nie zgadalismy bo my tez siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites. No jak byśmy wiedzieli to byśmy razem posiedzieli
wojtekce Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 no widze że wszyscy dojechali szczęsliwie z zakopca ja dopiero wyjeżdżałem wieczorem trafiłem na pare korków ale i tak dobrze bo nie było trzeba dmuchać po drodze :gwizdanie: Szkoda ze sie nie zgadalismy bo my tez siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites. No jak byśmy wiedzieli to byśmy razem posiedzieli siedziałem na Krupówkach i czekałem aż lepiej sie poczuje
miron78 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 siedzielismy do 16 i czekalismy na lepsze samopoczucie :> ale jak dojechales to gites. No jak byśmy wiedzieli to byśmy razem posiedzieli siedziałem na Krupówkach i czekałem aż lepiej sie poczuje lepiej było przeczekać niż jechać wcześniej w niepewności [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 12:51_________________________________________________Pucek Ty mi fury nie reklamuj bo jeszcze mi zaczną za nią dawać 60 tyś a poco mi tyle a tak przy okazji to już mnie bierze z tą pogodą - chętnie bym już pośmigał na polerkach ( zaś fura jak nowa będzie ) a tu jak narazie niema sensu zmieniać
kris_kilt Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Panowie , a skoro juz o tym mowa -miron - a tak przy okazji to już mnie bierze z tą pogodą - chętnie bym już pośmigał na polerkach ( zaś fura jak nowa będzie ) a tu jak narazie niema sensu zmieniać kiedy zamierzacie zmieniac felgi na alumy ?? - ja chyba jakos w nastepnym tygodniu juz , mysle ze niepowinno mnie juz zasypac , a Adik odrazu 2 lata mlodszy na dobrych laciach
miron78 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 mnie kusi nawet i już zmienić ale bezpieczeństwo najważniejsze - wymienie jak będę miał pewność że zima już nie wróci.Druga sprawa że w chwili obecnej tyle dziur sie narobiło że żal 18 zakładać.I trzecia sprawa czym później zmienie tym dłużej będę się cieszył odswierzonym wyglądem
Pelex Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja już tak dawno temu założyłem alu że nie pamiętam kiedy to było
krolu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 a ja jeszcze nie kupiłem i nie wiem jak wogóle będzie wyglądać :kox:
miron78 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 mam możliwośc okazyjnie kupić furacza i mam dylemat bo są 2 sztuki do wyboru - co mi radzicie ? PILNE !!!!!! 1. http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=110333231&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false 2. http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=110333255&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=2&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false
MAJKI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Hehe Miron to Ci sie teraz żart udał :gwizdanie: ale jesli to nie żart to stawiam na to białe
miron78 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 14:31_________________________________________________chciałbym miec kiedyś w życiu takie dylematy ( w takiej półce cenowej )
krolu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 mam możliwośc okazyjnie kupić furacza i mam dylemat bo są 2 sztuki do wyboru - co mi radzicie ? PILNE !!!!!! 1. http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=110333231&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false 2. http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=110333255&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=2&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false MIRON TO JA DZIŚ TE 13 MLN w LOTTO ZGARNIAM ... przykro mi byłem pierwszy
miron78 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 ale na używane A5 odpalisz - pamiętaj że dałem Ci naklejke
krolu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ale na używane A5 odpalisz - pamiętaj że dałem Ci naklejke :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 14:44_________________________________________________eeeeee za nowe Q7 z 6.0 TDi chcą 600 000 zł.... no chyba ich coś ten tego...
czester Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Miron bierz to biale, w tym drugim mi sie kolor nie podoba, tylko felunek zmien na czarny najlepiej i zapraszamy na spota Krolu kup normalna Q7 poczekaj chwile i kup na gieldzie sam silniczek 6TDI "powypadkowy" a jak tam twoj imo ? Zaraz wrzuce foty z Bukowiny bo mnie Waligora zabije na spocie, a do tego czasu nie da mi zyc [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:43_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/czester1800/Czester1800Bukowina#
krolu Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Miron bierz to biale, w tym drugim mi sie kolor nie podoba, tylko felunek zmien na czarny najlepiej i zapraszamy na spota Krolu kup normalna Q7 poczekaj chwile i kup na gieldzie sam silniczek 6TDI "powypadkowy" a jak tam twoj imo ? Zaraz wrzuce foty z Bukowiny bo mnie Waligora zabije na spocie, a do tego czasu nie da mi zyc [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 17:43_________________________________________________http://picasaweb.google.pl/czester1800/Czester1800Bukowina# Będziemy go na następnym spocie z Piterra robic EKSTRA FOTY:)
sparki Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Będziemy go na następnym spocie z Piterra robic EKSTRA FOTY:) ciekawe ile cześci zapasowych zostanie
kris_kilt Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 heheh , kilka godzin temu zastanawialem sie na forum - kiedy zakladac letnie. Se myslalem , ze moze jakos w nast tyg czy cos , ale patrzac teraz za okno chyba w to watpie
MAJKI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Ja tak przegladam te zdjecia z Bukowiny i oczom nie wierze Guru co Ty z włosami zrobiłeś?? A drugie widzialem na zdjeciach B8 na SG zaprosiliście kolege na spota pod forum??
Rekomendowane odpowiedzi