krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew:
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jeszcze ja z Knurowa chce jeszcze ja ! też nigdy nie byłem i nie wiem jak się zachować Mirek to właśnie o nim Ci mówiłem wczoraj ze jego widziałem na mieście i że parkuje koło mojego bloku [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 14:35_________________________________________________A ja musiałem z moja kobietą za zakupy do Zabrza jechać widać że spot się udał mam nadzieje że zdjęcia porobione :rolleyes: Hmm... nie kojarzę... a gdzie mieszkasz dokładnie to Ci powiem czy tam parkuje?
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew: Wersja jest jedna: tak powinno być zawsze
sparki Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew: Wersja jest jedna: tak powinno być zawsze jak to skydiver przeczyta to nie będzie zadowolony :polew:
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 chłopaki jeździ na spociki ktoś kto potrafił by zamontować i zaadoptować vagiem tempomacik? :>
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Piterra ja wiem że nie masz na 98 bo wszystko na jajka wydałeś i dlatego tak kozaczysz że dupiate buhehehhe a tak pozatym to tak mnie korci żeby te soczewy założyć że hmm... nie no bo 98 leje się do turbo, no a ja mam przecież tułbo a Ty gureguru nie cfaniakuj bo sam spamowałeś po 5 stron na dzień, biedny Pelex musiał to czytać, a my ledwo 3 strony zrobili i już Cie paluchy bolą...no chyba że paluchy od czego innego Cię bolą................................................................ :polew: oj, ta pogoda tak na mnie działa, NIE MA TO JAK SAUNA W AUCIE świętujcie!
Skydiver Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew: Wersja jest jedna: tak powinno być zawsze jak to skydiver przeczyta to nie będzie zadowolony :polew: Hm..... ........... ........ [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 15:43_________________________________________________ chłopaki jeździ na spociki ktoś kto potrafił by zamontować i zaadoptować vagiem tempomacik? :> Ja ostatnio montowałem u siebie sam :th: A zaadoptował Czester :oklaski:
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tyle ile było osób, tyle jest wersji ile autek było :polew: Wersja jest jedna: tak powinno być zawsze jak to skydiver przeczyta to nie będzie zadowolony :polew: Hm..... ........... ........ [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 15:43_________________________________________________ chłopaki jeździ na spociki ktoś kto potrafił by zamontować i zaadoptować vagiem tempomacik? :> Ja ostatnio montowałem u siebie sam :th: A zaadoptował Czester :oklaski: hmm zamontować to nie problem ale tam akurat niczego nie chcę spieprzyć... wolę żeby ktoś zrobił to profesjonalnie i odrazu pod vagiem włączył długo się to robi? wszystko to oczywiście za dobrą flaszkę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a Ty gureguru nie cfaniakuj bo sam spamowałeś po 5 stron na dzień, biedny Pelex musiał to czytać, a my ledwo 3 strony zrobili i już Cie paluchy bolą...no chyba że paluchy od czego innego Cię bolą................................................................ :polew:
piterra Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Piterra ja wiem że nie masz na 98 bo wszystko na jajka wydałeś i dlatego tak kozaczysz że dupiate nie no bo 98 leje się do turbo, no a ja mam przecież tułbo oj, ta pogoda tak na mnie działa, NIE MA TO JAK SAUNA W AUCIE świętujcie! synek ja nie mówię że paliwo jest dupiate tylko że ma mniej oktanów a ja sam często wlewam mojemu "potworowi" te lepsze PB i jest to odczuwalne a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: jak sie wleje lepsze PB to się lepiej jeździ i już
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: Może na jego klawiaturze nie ma ostrzeżenia typu "nie używać pod wpływem alkoholu" albo "używanie pod wpływem alkoholu grozi głupimi tekstami" "producent nie bierze odpowiedzialności za używanie po alkoholu" :polew:
sparki Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ...a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: jak sie wleje lepsze PB to się lepiej jeździ i już Może na jego klawiaturze nie ma ostrzeżenia typu "nie używać pod wpływem alkoholu" albo "używanie pod wpływem alkoholu grozi głupimi tekstami" "producent nie bierze odpowiedzialności za używanie po alkoholu" :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ...a chodziło mi że sparki cudaczy i świruje - znów się schlał i nietrzeźwy operuje przy klawiaturze :polew: :polew: jak sie wleje lepsze PB to się lepiej jeździ i już Może na jego klawiaturze nie ma ostrzeżenia typu "nie używać pod wpływem alkoholu" albo "używanie pod wpływem alkoholu grozi głupimi tekstami" "producent nie bierze odpowiedzialności za używanie po alkoholu" :polew: Sparki wyluzuj wiesz że to na żarty
Pelex Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ale pojechaliście SPARKOWI Zawias wymieniony w całości brak stuków to jest to Czester zajęło mi to cztery godzinki z przerwą na jedzenie i picie :beer1: Zastanawiam sie coś ty robił przez dwa dni przy Twoim zawiechu co
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Niektórzy po prostu za dużo filozofii uprawiają w życiu codziennym
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zawias wymieniony w całości brak stuków to jest to Jest różnica w prowadzeniu nie Czester zajęło mi to cztery godzinki z przerwą na jedzenie i picie :beer1: Zastanawiam sie coś ty robił przez dwa dni przy Twoim zawiechu co Mówiłem że jakieś 5 godzin wymieniał zawias a resztę czasu przykręcał klubowe ramki pod rejestrację i wyszło mu 2 dni
Pelex Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 oj jest różnica i to za***ista dokładnie tak chodziło mi zawiecho jak auto kupiłem
czester Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ale pojechaliście SPARKOWI Zawias wymieniony w całości brak stuków to jest to Czester zajęło mi to cztery godzinki z przerwą na jedzenie i picie :beer1: Zastanawiam sie coś ty robił przez dwa dni przy Twoim zawiechu co A sam to robiles ? U mnie wszystko bylo masakrycznie zapieczone. Z gorna sruba od wahaczy walczylismy chyba z 2h... Gratuluje, ze udalo Ci sie wymienic bez problemu. Nastepnym razem wiem komu autko oddac do naprawy :>
Pelex Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czester no tak bez problemu się nie obeszło jedna ze śrub ta co trzyma górne wachacze znaczy gałeczki też nie chciała się ruszyć ale urzyliśmy ( robiłem ze szwagrem) środków perswazji tzn. większy młotek no i pneumatyczny klucz do kuł troszkę WD-40 tu podziękowania dla SAMDARA dowiózł nam potrzebny środek bo ja z pośpiechu zapomniałem no i troszkę mi pomógł kiedy szwagier walczył z zawieszeniem w swojej Hondzie, ogólnie jestem zadowolony bo spodziewałem się pracy na co najmniej 8 godzinek. PITERRA dla Ciebie oczywiście duży browarek za pożyczenie narzędzi bardzo się przydały zwłaszcza płaska grzechotka
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Pelex to poćwicz jeszcze to będziemy na spotach wymieniać
Rekomendowane odpowiedzi