czester Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No niestety albo peugeot i kilka A4, albo bez peugeota i bez kilku A4, a w photoshopie nie chcialo mi sie go usuwac Krolu daj maila to postaram sie rano to wyslac, ale nie wiem czy zdaze bo wyjzdzam kolo 9. Wesolych Świąt życze wszystkim [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 00:04_________________________________________________Aha co do ilosci autek to bylo 14, takze dwoch zabraklo na fotce golfow, motorow, i starego audi nie licze :>
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie: Dział Gadgety Klubowe i tam masz wszystko U nas możesz sobie kupić magnes na boczne drzwi z napisem klubowym
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie: Dział Gadgety Klubowe i tam masz wszystko U nas możesz sobie kupić magnes na boczne drzwi z napisem klubowym no dobrze już dobrze chciałem zapytać po prostu bo nie lubię czekać na paczki pocztowe
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie: Dział Gadgety Klubowe i tam masz wszystko U nas możesz sobie kupić magnes na boczne drzwi z napisem klubowym no dobrze już dobrze chciałem zapytać po prostu bo nie lubię czekać na paczki pocztowe Spoko
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Święta jakieś czy co że nikt nie pisze
krolu Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Święta jakieś czy co że nikt nie pisze Jak byś zgadł
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Kurde wiedziałem że coś jest nie tak
Audia4zabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Etam ja juz po spaerku i przed kolacja wiec wskoczyłem na forum A co u was??
Audia4zabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No normalne w końcu jest niedziela hahaha
Audia4zabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zna ktos jakąs stronke o Audi A4 B5 ??
Audia4zabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 hehehe dokładnie tak ale z tego co pamietam była jeszcze taka stronka tam tez były opisane ciekawostki i strasznie dużo fotek szukam szukam i niemoge tego znaleść Kurde moze gdzies na na de to widzałem skleroza normalnie
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Skleroza nie boli tylko się trzeba nachodzić................ palcem :polew:
Audia4zabrze Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 hahahaha :polew: a kolega co ta w domu?
Guregoru Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 U rodziców ale powoli się zbieram do domu bo tu już mi smęcą za uchem że forum odpalone
Rekomendowane odpowiedzi