Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety albo peugeot i kilka A4, albo bez peugeota i bez kilku A4, a w photoshopie nie chcialo mi sie go usuwac :tongue4:

Krolu daj maila to postaram sie rano to wyslac, ale nie wiem czy zdaze bo wyjzdzam kolo 9.

Wesolych Świąt życze wszystkim :hi:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 00:04_________________________________________________Aha co do ilosci autek to bylo 14, takze dwoch zabraklo na fotce :tongue4: golfow, motorow, i starego audi nie licze :>

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? :) zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie:

Opublikowano

a tak w ogóle... to jest na spocikach ktoś kto ma jakieś gadżety klubowe do sprzedania? :) zawsze chciałem mieć ten znaczek na grilla, smycz i ramki :gwizdanie:

Dział Gadgety Klubowe i tam masz wszystko :chytry:

U nas możesz sobie kupić magnes na boczne drzwi z napisem klubowym

Opublikowano

no dobrze już dobrze chciałem zapytać po prostu bo nie lubię czekać na paczki pocztowe :kox:

Opublikowano

no dobrze już dobrze chciałem zapytać po prostu bo nie lubię czekać na paczki pocztowe :kox:

Spoko :good:

Opublikowano

Święta jakieś czy co że nikt nie pisze :decayed:

Opublikowano

Święta jakieś czy co że nikt nie pisze :decayed:

Jak byś zgadł:D

Opublikowano

Kurde wiedziałem że coś jest nie tak :tongue4::decayed:

Opublikowano

Dziś niedziela, to ciężko zauważyć :decayed:

Opublikowano

To co zwykle nuuuuuuuudy :decayed:

Opublikowano

hehehe dokładnie tak ale z tego co pamietam była jeszcze taka stronka :audi::a4fan: tam tez były opisane ciekawostki i strasznie dużo fotek :a4fan::witch: szukam szukam i niemoge tego znaleść :embarrassed:

Kurde moze gdzies na na de to widzałem

skleroza normalnie :cool1:

Opublikowano

Skleroza nie boli tylko się trzeba nachodzić................ palcem :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

U rodziców ale powoli się zbieram do domu bo tu już mi smęcą za uchem że forum odpalone :naughty::decayed: