berciol Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Nowa A4 wiele sie nie różni a zawsze cztery drzwi. htt ://www.audipoznan.pl/modele/a4/#
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 No i wreszcie dorwałem się do kompa spocik oczywiście super tylko frekwencja nie była porażająca ale jak już wiele osób tutaj mówiło niech żałują ci co nie byli p.s. Miron czekam na zdjątka tej A5 pewnie była wypas poopowiadasz na następnym spocie pozdro for all
mirek31071977 Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Mnie się udało zerwać wcześniej z pracy ale A4 miała żona do swojej pracy a ja Felicją nie chciałem podjeżdżać bo byście mieli ubaw na cały spot :polew: Rudy rudego rudzielcem pogania.Niejeden by się już bał wsiąść a co dopiero jechać. A ekstra ta A5 co się nią Miron bujałeś.
boban Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Mobile nosze się z zamiarem zabudowania lepszego sprzętu audio w moim klekociku i stąd pytanie czy ktoś z Was słyszał lub robił systemik w extremecaraudio ( www.extremecaraudio.pl ) we Wrocku? Czy ewentualnie polecacie coś bliżej pewnego i sprawdzonego?
miron78 Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Opublikowano 22 Lipca 2008 może skalik mikołów [br]Dopisany: 22 Lipiec 2008, 08:18 _________________________________________________ Nowa A4 wiele sie nie różni a zawsze cztery drzwi. htt ://www.audipoznan.pl/modele/a4/# Też tak myślałem - ale jak zobaczysz z odległości 1 m A4 i A5 obok siebie to jednak różnice kolosalne
boban Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 może skalik mikołów Miron to chyba jednak nie ta półka
krzysiek7676 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów z nad morza a dokładniej z Rewala postaram sie być na spocie dopiero jak wrócę z urlopu chodzę w koszulce klubowej bo jest ekstra i reklamuje KLUB jak mogę jeszcze raz pozdrowienia i do zobaczenia
piterra Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam nocki nocki przeje.... ale to mało istotne , w końcu nadchodzi koniec tygodnia - PIĄTEK czas SPOTU ale chyba wszyscy pogody się wystraszyli :gwizdanie: _________________________________________________ miron78 a Ty dajesz radę po rozstaniu a A5 ?????????? :polew: _________________________________________________ mam nadzieję że maniacy nie boją się deszczu i że jutro będzie frekfencja na poziomie ja będę pozdrowienia dla wszystkich milczących niech będzie z wami
nao Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 nio ja jutro postaram sie byc o ile mnie coś nie zaskoczy pucek jedziesz ? spotykamy sie na cerfourze ? kto sie jeszcze wybiera ??? Dawid jedziesz ??
Pucek Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 no myślalem żeby jechać, ale ta pogoda... jeszcze na dodatek znów pech...2 krechy przez całe auto, prawa strona, conieco dało się zaczaić woskiem no ale już spać nie mogę ;( jednym słowem jestem bez chęci... NAO... jak trochę ta pogoda się polepszy to pojade:) jak by co to o 18:30 na parkignu z basenu Ruda...
ridick82 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 ja czy pojade będę wiedział jutro odezwe się neo pozdrowienia. Napprawde postaram się być.
nao Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 nio to dajcie znać jeszcze ;p bo przeca sam nie pojadę Dawid nie "neo" a "nao" pozdro
ridick82 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Nao postaram się być napisz mi gdzie mam być i o której. Wczoraj poimprezowałem i nie wiem czy mnie puści do wieczora. Miron weź mi naklejke prosze jak możesz. Pozdrawiam
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 Nao postaram się być napisz mi gdzie mam być i o której. Wczoraj poimprezowałem i nie wiem czy mnie puści do wieczora. Miron weź mi naklejke prosze jak możesz. Pozdrawiam Rozumiem że mowa o tej na tył auta - Ok postaram się nie zapomnieć
ridick82 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 tak tą na tył auta. Nao odezwij się też
Pucek Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 no to jak będzie spocik??? bo jak narazie jest burza i niewiem czy z rybnika mam jechać czy też nie... ja moge jechać więc rybnik -ruda parking o 18:30... dozobaczenia
miron78 Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Opublikowano 25 Lipca 2008 nie chcę nikogo zniechęcać - ale pytanie czy przy tej pogodzie ktoś będzie i czy warto Wam się tłuc z Rybnika - no chyba że się wypogodzi
Rekomendowane odpowiedzi