miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Miron no właśnie widzialem że ktoś kupił sobie taka jak ja mam na pierwszy rzut oka myślałem ze mi ktoś furę gwizdnął może byśmy sie umówili na wyjazd jutro na spocik jako i pojechali na więcej aut może ktoś jeszcze by z knurowa jechał niema problemu - mój nr tel. jest na każdej stronie w pierwszym poście
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Hejka chyba jest mowa o mojej Audicy:) i to niejest ta z BP:P teraz w ten piątek bylem na zlocie a kolor dokladnie ciemny granat:P rysopis się zgadza? jeżeli tak to o Twojej co tam za zawias masz? [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 18:59_________________________________________________Panowie do której na spocie będziecie? bo ja jutro na 17.30 muszę być na chwilę w chorzowie i potem prosto bym przyleciał
krolu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ja wyjeżdżam z Chorzowa o 17:30:D:D
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nareszcie knurowscy A4kowcy komputery pokupowali i forum znaleźli mam nadzieje że zagoszczą na dłużej i niezła stała ekipa nam się zrobi
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 nareszcie knurowscy A4kowcy komputery pokupowali i forum znaleźli mam nadzieje że zagoszczą na dłużej i niezła stała ekipa nam się zrobi chwila moment ja tu jestem odkąd niuńke kupiłem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli Miron słyszałeś? już wiesz co robić mamy ze 4 wielkie hipermarkety jak np biedronka
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli Miron słyszałeś? już wiesz co robić mamy ze 4 wielkie hipermarkety jak np biedronka
sparki Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli no prosze jak ty wiesz co mnie po głowie chodzi :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli Miron słyszałeś? już wiesz co robić mamy ze 4 wielkie hipermarkety jak np biedronka Ale nie nie na biedronkach są za duże parkingi pewnie byśmy się tam nie umieli znaleźć :polew:
egon0407 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Rysopis sie zgadza glebe mam skromne -40mm na ciemnych felach 17"?? Ja niestety jestem niedlugo na forum a A4 mam od ponad roku to trzeba starty po nadrabiac:P
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No proszę knurów rośnie w siłę Co byście nam tylko spotów tam nie przenieśli Miron słyszałeś? już wiesz co robić mamy ze 4 wielkie hipermarkety jak np biedronka Ale nie nie na biedronkach są za duże parkingi pewnie byśmy się tam nie umieli znaleźć :polew: to może pod którąś żabką? Rysopis sie zgadza glebe mam skromne -40mm na ciemnych felach 17"?? Ja niestety jestem niedlugo na forum a A4 mam od ponad roku to trzeba starty po nadrabiac:P fele jasne i taki chromowany pasek przez środek drzwi
gregory Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pytanie do Was jeszcze bo mam do wyboru felgi z ET 30 lub ET40 ktore wziaść przy szerokości felgi 8,5 cala?? Ja mam fele 8" i ET 35 i jest idealnie Nie potrzebuje żadnych dystansów Wiele zależy od tego jaka opona będzie na tej feli, ale jeśli ty przy feli 8,5" wsadzisz ET 40 to będzie bardziej schowane całe koło. Jeśli ET 30 to może być tak jak u mnie, albo nieco minimalnie bardziej na zewnątrz wychodzić. Więc to zależy od ciebie, czy rajcuje cię: 1.kółko na równo z błotnikami ewentualnie nieco na zewnątrz, czy 2.kółko lekko schowane w nadkole. Jeśli odpowiada ci opcja nr.1 bardziej to ET 30, jeśli nr.2 to ET 40 Pozdr.
egon0407 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/55692 o ta chodzi??
bbetoon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cześć chłopaki ma ktoś vaga żeby mi sprawdzić komputer czy nie mam błędów jakichś ???
Guregoru Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Cześć chłopaki ma ktoś vaga żeby mi sprawdzić komputer czy nie mam błędów jakichś ??? Nie mamy takich długich kabli żeby do Norwegii starczyło
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/55692 o ta chodzi?? no to na 99% ta zaciekawiła mnie bo chodze tamtędy codziennie bo mój furak na strzeżonym stoi tylko fela chyba teraz inna?
bbetoon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 w pl jestem narazie :PP w sobotę wracam do norwegi :PPP i myślałem ze może ktoś by mógł mi sprawdzić bo zapomniałem vaga kupić :PP
egon0407 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Fele te same co na zdjeciach:) W rzeczywistosci inaczej wygladaja bo jest srebrny rant:) A twoja kojarze z Knurowa Audice [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 19:39_________________________________________________ Cześć chłopaki ma ktoś vaga żeby mi sprawdzić komputer czy nie mam błędów jakichś ??? Szczrze to tez bym mial taka prośbe
czester Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 w pl jestem narazie :PP w sobotę wracam do norwegi :PPP i myślałem ze może ktoś by mógł mi sprawdzić bo zapomniałem vaga kupić :PP Nie ma problemu wpadaj,povagujemy, pogadamy sobie o Norwegii, bedzie fajnie :>
Rekomendowane odpowiedzi