czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam i tym pieknym akcentem otwieram 200 strone
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Miron napisz coś a wg. obliczeń otworzysz 200 stronę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 09:28_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa byłeś szybszy o 1 sekundę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 :tongue4: z tym moim postem nr1 na stronie 200 to żarcik tak naprawdę stronę 200 otworzył CZESTER postem który jest przed ostatni na str.199
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Widzę, że się tam u Was niezła imprezka szykuje. Może by tak się pojawić
bbetoon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 gregory to wiec co patrząc na kanale :PPP muszę patrzeć gdzie co jest skręcone i czy nie jest poluzowane ???? czy coś innego bo nie wiem dokładnie co oglądać pod autem na kanale :PPP
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czester chyba mi wybaczysz Miron masz :bicz: albo dodatkowe piwo za takie oszustwa
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czester sorki ale nie mogłem sie powstrzymać - w sumie to chciałem żeby strony przeskoczyły z 199 na 201 ale nie jest to możliwe :notworthy: :notworthy:wybacz żarciku :notworthy:
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czester sorki ale nie mogłem sie powstrzymać - w sumie to chciałem żeby strony przeskoczyły z 199 na 201 ale nie jest to możliwe :notworthy: :notworthy:wybacz żarciku :notworthy: Jakos moze to przezyje Wiedzialem, ze wytniesz jakis numer
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czester sorki ale nie mogłem sie powstrzymać - w sumie to chciałem żeby strony przeskoczyły z 199 na 201 ale nie jest to możliwe :notworthy: :notworthy:wybacz żarciku :notworthy: Jakos moze to przezyje Wiedzialem, ze wytniesz jakis numer obiecuję że w piatek jako jedyny będziesz miał piwo alkoholowe
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 gregory to wiec co patrząc na kanale :PPP muszę patrzeć gdzie co jest skręcone i czy nie jest poluzowane ???? czy coś innego bo nie wiem dokładnie co oglądać pod autem na kanale :PPP Najlepiej to najpierw na kanale spojrzeć wzrokowo czy wszystko pasi. Następnie podjechać na stacje kontroli pojazdów i sprawdzić sobie samo zawieszenie na szarpakach, mnie to gość na takiej stacji w okolicy robi za dobrego browarka. Jeśli nic nie wyjdzie wzrokowo ani na szarpakach to już tylko zbierzność, lub zbieg okoliczności coś stało się z przednim którymś kołem(koło mogło np. zgubić ciężarek wyważający i już będzie drgało) albo coś w hamulcach. Choć ta historia z wypadającym sworzniem to poddaje całą naprawę pod znak zapytania. Czegoś takiego nie powinno być po wyjechaniu z renomowanego warsztatu. dobrze że tylko jakieś 15 aut przyjedzie bo tak to by Miron musiał jakimś lublinem przyjechać z tym piwskiem Mysle, ze PW ktore porozsylalismy z Gurem poskutkowaly i przyjedzie conajmniej 30 autek :> I w każdym aucie po 5 ludzi
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Gregory - z tymi 5 w każdym aucie to przegiołeś Nawet nie podsuwaj chłopakom takich myśli bo są w stanie podjechać na przystanek i pozbierać obcych ludzi do aut. zapraszając ich na darmowego browara
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Gregory - z tymi 5 w każdym aucie to przegiołeś Nawet nie podsuwaj chłopakom takich myśli bo są w stanie podjechać na przystanek i pozbierać obcych ludzi do aut. zapraszając ich na darmowego browara Miałem kiedyś golfa II 3 drzwiowego jako szczeniak i pamiętam jak raz do kościoła po imprezie jechaliśmy w tym golfie w 11-stu To pomyśl Miron ile do A4 na upartego wejdzie
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czester sorki ale nie mogłem sie powstrzymać - w sumie to chciałem żeby strony przeskoczyły z 199 na 201 ale nie jest to możliwe :notworthy: :notworthy:wybacz żarciku :notworthy: Jakos moze to przezyje Wiedzialem, ze wytniesz jakis numer obiecuję że w piatek jako jedyny będziesz miał piwo alkoholowe No to przekonales mnie Gregory - z tymi 5 w każdym aucie to przegiołeś Nawet nie podsuwaj chłopakom takich myśli bo są w stanie podjechać na przystanek i pozbierać obcych ludzi do aut. zapraszając ich na darmowego browara Miałem kiedyś golfa II 3 drzwiowego jako szczeniak i pamiętam jak raz do kościoła po imprezie jechaliśmy w tym golfie w 11-stu To pomyśl Miron ile do A4 na upartego wejdzie Juz mi Ciebie szkoda
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 11 w golfie Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 11 w golfie Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej Kobiety w ciazy tez liczysz ?
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 w to akurat nie wątpie - że temat się wił jeszcze tydzień po wsi
piterra Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Widzę, że się tam u Was niezła imprezka szykuje. Może by tak się pojawić pojawiajcie się tylko sobie kierowców załatwcie :polew: :polew: albo pociągiem przyjedźcie :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi