Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no panowie tak jak Czester pisał fura mi sie rozsypała tym raze na serio i na powarznie wydmuchało mi całą świece żarową z głowicy poprostu masakra jeszcze w czsie jazdy niezły był huk :shocked:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra chłopaki znalazłem co jest nie tak na jednym kole odważniki mi odpadły i temu tak trzęsło bo wziąłem kumplowi z auto sciągłem kola i do mnie założyłem to zaczęliśmy jechać u mnie wtedy przestało trząść kierownica a kumplowi zaczęło :PPP i jak sie przyjrzałem to dwa odważniki z prawego kola mi spadły :PP

ale taki lol z takiego powodu żeby trzęsło nigdy bym nie pomyślał :PP :polew: :polew: :polew:

Mowilem ze kola :tongue4: tylko czemu koncowka chciala Ci wypasc ?

Opublikowano

może od tych wibracji ona sie poluzowała :PP albo mechanik ja ściągał i nie dokręcił :PPP :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

może od tych wibracji ona sie poluzowała :PP albo mechanik ja ściągał i nie dokręcił :PPP :polew: :polew: :polew:

Dobrze, ze juz wszystko ok :good:

Opublikowano

no to naj wazniejsze ze wszystko juz okey tylko musze sie zastanowic jak tu taj zagranica powiedziec mechanikowi zeby mi wywazyl kola i zbiaerznosc ustawił :PP na migi mi pokaze o co mi chodzi moze mnie skuma :PP

Opublikowano

no to naj wazniejsze ze wszystko juz okey tylko musze sie zastanowic jak tu taj zagranica powiedziec mechanikowi zeby mi wywazyl kola i zbiaerznosc ustawił :PP na migi mi pokaze o co mi chodzi moze mnie skuma :PP

Jakos po angielsku sie dogadajcie, albo http://translate.google.pl/translate_t#submit

Opublikowano

o dzieki za stronke to sobie przetlumacze i napisze na kartce :P o co mi chodzi i sie naucze :P i zajade :PP wielkie dzieki :PP

Opublikowano

Przyjedziesz jak zebrak z ulicy z kartka w rekach :polew: zart. Ciekawa jest ta stronka i czasami sie naprawde przydaje.

Opublikowano

Jak ty się możesz śmiać z kolegi :decayed:

Opublikowano

no panowie tak jak Czester pisał fura mi sie rozsypała tym raze na serio i na powarznie wydmuchało mi całą świece żarową z głowicy poprostu masakra jeszcze w czsie jazdy niezły był huk :shocked:

Cooooooo? :shocked: :shocked: :shocked: to tak te silniki potrafią?

Opublikowano

hmm tez mam afn i się teraz zastanawiam o co chodzi :decayed::chytry:

Opublikowano

a czy to przypadkiem nie to miejsce gdzie wiercić musieli, żeby starą wyciągnąć :?:

Opublikowano

Krolu nie martw się u Pelexa przypadłość tą spowodowało te 10 koni ponad setką to ty się nie musisz obawiać :naughty::decayed:

Opublikowano

Krolu nie martw się u Pelexa przypadłość tą spowodowało te 10 koni ponad setką to ty się nie musisz obawiać :naughty::decayed:

:kox:

Opublikowano

bęziemy mieć jednego małego grilla przy sobie - na dobrą sprawe przy tylu autkach może on być nawet niezauważony[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:00_________________________________________________Co innego gdybyśmy wiekszą impreze robili

Z grilla się dymi i to dym będzie najbardziej widać a nie nasze autka i spotowiczów. Ale ogólnie ja jestem za grillem.

Opublikowano

No jak nas nie wyd...pią to będzie udany grill :przebiegly:

Opublikowano

Damy radę ja już mam takiego smaka na grila, że nie odpuszczę... najwyżej u mnie w bagażniku pogrilujemy :naughty:

Opublikowano

To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę :naughty::kox:

Opublikowano

To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę :naughty::kox:

:polew: :polew: :polew: