Pelex Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sparki dokładnie to jest ta swieca którą mi awaryjnie wykręcali no i w zwiazku z tym teraz mam nadzieje że zostane obsłużony za free Czester :notworthy: jesteś wielki nie zostawiłeś mnie w potrzebie Mam nadzieje że dam rade przyjechać w piątek i sobie łykne Mironowe piwko
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę Do mnie na kolektor-baran wejdą co najmniej 4 kiełbaski :>
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 To może każdy przyjedzie na pełnej piź...e i od razu wkładamy kiełbaski pod maskę Do mnie na kolektor-baran wejdą co najmniej 4 kiełbaski :> No i wyżerkę z takiego silnika to ja rozumiem :>
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sparki dokładnie to jest ta swieca którą mi awaryjnie wykręcali no i w zwiazku z tym teraz mam nadzieje że zostane obsłużony za free Czester :notworthy: jesteś wielki nie zostawiłeś mnie w potrzebie Mam nadzieje że dam rade przyjechać w piątek i sobie łykne Mironowe piwko No pelex nie mozna zostawic kolegow w potrzebie :> mysle, ze kazdy z nas moze liczyc na male assistance ale musze przyznac, ze troche smiechu bylo, jak ludzie spier... na przejsciu A teraz czas na zasluzonego :beer1:
Pelex Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 co do :beer1: to masz racje ale ja raczej dzisiaj sie raczej drinkiem ale to chyba tylko dla tego że nie mam browarków a raczej nie mam jak przywieź skrzyneczki z browarkami bo mi furę wciągnęło :gwizdanie: tak w ogolę to jest takie powiedzonko jak się wszystko wokoło pier*** - I WEŹ TU SIĘ NIE NAPIJ) panowie nie gniewajcie sie ale ja chyba zmienię klub bo z Audikiem nie wiąże swojej przyszłości :gwizdanie: Żartowałem kupie sobie na pewno jakieś hu...e Audi jeszcze troszkę sobie tym padłem pojeżdżę żeby jak najdłużej z Wami być
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Żartowałem kupie sobie na pewno jakieś hu...e Audi jeszcze troszkę sobie tym padłem pojeżdżę żeby jak najdłużej z Wami być I to się nazywa poświęcenie Czester no to
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 panowie nie gniewajcie sie ale ja chyba zmienię klub bo z Audikiem nie wiąże swojej przyszłości :gwizdanie: Pelex może ty po prostu źle trafiłeś, a może jeździsz do nieodpowiedniego warsztatu, nie zrażaj się do CCCO
sparki Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a co Pelex w Dacie Logan pójdziesz
Pelex Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Szczerze mam dosyć tego auta ale miałęm już audi 80 i tam się nic nie psuło a tu jak na złość wszystko po koleji sie dupi ale damszanse jeszcze jedna tej bryce [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:27_________________________________________________Wypluj to słowo nawet jak ten śmieszny logan byłby ostatnim autem na świecie to bym go nie kupił chodziłbym na piechote
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja tez juz wróciłem z garażu na początku mega wku... ukręciłem jedną śrubę trzymającą górne sworznie, nie było to rozkręcane od nowości no i jak to aluminium sie utlenia i śruba ani drgneła. Ale efekt końcowy jest, wywołał u mnie mega banana na twarzy, auto zyskało na wyglądzie i wcale nie popsuł sie komfort jazdy. Obadacie auto na żywo na spociku, jutro jedzie do blacharza, no a w sobote do Magro na akcje serwisową ( zmiana sterownika silnika).
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Postawcie grilla u kogoś pod otwartą maską na silniku i jak ktoś się będzie czepiał to powiecie, że się silnik przegrzał i studzicie, a później będziecie szukać przyczyny :>
sparki Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wypluj to słowo nawet jak ten śmieszny logan byłby ostatnim autem na świecie to bym go nie kupił chodziłbym na piechote okej chciałem Ci tylko pokazać że zawsze mogłeś wybrać gorzej :polew:
SoMeS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dobry wieczór pięęekny meczyk przy piwku obejrzałem aż się łezka w oku kręci
Guregoru Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 He he podobno już się nikt miał nie witać [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 09:07_________________________________________________Panowie a gdzie jest Miron bo coś się dawno nie odezwał zamknął się w sobie czy jak
sparki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 pewnie pivo własnej roboty pędzi w garażu i czasu nie ma tu zaglądać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi