krolu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no a w dodatku nikt się nie deklaruje... Niewiem ile wusztu kupić :gwizdanie: Jak kupisz tyle wusztu ile masz koni to powinno styknąć Najwyżej się zamrozi jak Mirona kase i zostanie na tego większego grilla No, co to nie była znów żadna aluzja do tego co ma Krolu pod maską, a tylko prosta szybka kalkulacja :> Jak niektórzy przeliczają na browary to ja na KM Akurat
piterra Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Miron - juz sobie twój zapisałem , mam nadzieje ze ten na stronie tytuowej jest nadal aktualny , jakby co to bede dzwonil. wyslalem ci na PW info z zapytanie , skoro to nie twoj , to moze wiesz czyj ?? niechce go umieszczac w ogolnym watku , bo niewiadomo czy ta osoba by sobie tego zyczyla... Albo inaczej , kto do mnie dzownil na ostatnim spocie - ze zapomnialem wlaczyc swiatel w Toyocie (tej czerwonej) ??:> qrcze to mój nr kończy się ......811
M@rk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a tak wogóle to Dzień dobry Widzę że pogoda typowo grillowa się zapowiada i mam nadzieję że nie zmieni się do wieczorka M@rk mam nadzieję że za tydzień się zjawisz. Bo ja będę Krolu kufa ciśnij tą "sekretarkę obciągarkę" z tą fakturą tak co byś do następnego piątku zdążył teoretycznie jest majowka wiec pewnie pojade gdzies na rowerek w gory jak wymienie nowe czesci .
piterra Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a tak wogóle to Dzień dobry Widzę że pogoda typowo grillowa się zapowiada i mam nadzieję że nie zmieni się do wieczorka M@rk mam nadzieję że za tydzień się zjawisz. Bo ja będę Krolu kufa ciśnij tą "sekretarkę obciągarkę" z tą fakturą tak co byś do następnego piątku zdążył teoretycznie jest majowka wiec pewnie pojade gdzies na rowerek w gory jak wymienie nowe czesci . tak czytam i czytam co wypisujesz i doszedłem TY chyba składasz te A4 na zamówienie ile ty ich już złożyłeś albo w knurowie tak kradną i ciągle jakiejś części ci brakuje :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 12:56_________________________________________________nara czas do pracy jak będzie czuć zapach grilowanego fusztu na strefie to zadzwonię do was :polew:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 13:01_________________________________________________a na koniec macie tu coś fajnego haha http://www.miejski.pl/slowo-Grota+Nestle
kris_kilt Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 qrcze to mój nr kończy się ......811 No i mamy zwyciezce :oklaski: - przynajmniej jakis mini pozadek w ks,telefonicznej teraz bede mial
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No i panowie sie poj..ało wszystko wskazuje że nie spróbuje mironowego sikacza ;( nie składam jeszcze broni ale szanse na dzisiejszego grylla minimalne. W razie czego będe dzwonił gdzie was szukać. Ależ jestem
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 panowie tak z innej beczki bo nie potrafię znaleźć... pasuje skóra z avanta do sedana w b5?
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 panowie tak z innej beczki bo nie potrafię znaleźć... pasuje skóra z avanta do sedana w b5?
paypal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej koledzy szybkie pytanko : Potrzebna pomoc - wymiana szyby czołowej B6 na śląsku Zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-450zł bo tyle opisywali inni forumowicze a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ?? Najlepiej okolice Katowic, Chorzowa, Rudy Śl lub Bytomia
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item616068225_audi_a4_s4_b5_komplet_kubelki_polskora_okazjaa.html chodzi mi to po głowie jak cholera co myślicie? będzie pasować do mojej niuńki?
gregory Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 panowie tak z innej beczki bo nie potrafię znaleźć... pasuje skóra z avanta do sedana w b5? Pasuje, niczym się nie różni wnętrze avant-limo. Musisz tylko zwrócić uwagę jakie masz oparcie tylnego siedzenia. Są dzielone i w całości.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:48_________________________________________________ Hej koledzy szybkie pytanko : Potrzebna pomoc - wymiana szyby czołowej B6 na śląsku Zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-450zł bo tyle opisywali inni forumowicze a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ?? Najlepiej okolice Katowic, Chorzowa, Rudy Śl lub Bytomia Hej! W Bytomiu jest fajny warsztat zajmujący się szybami. nazywa się Glas-mobil. To jest koło M1 w Bytomiu na terenie tej "cementowni" za bramą po lewej stronie. Gość robi fajne ceny i solidny jest. Ja u niego kilka szyb już wymieniałem i szybki ściemniałem i jestem zadowolony.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:51_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/item616068225_audi_a4_s4_b5_komplet_kubelki_polskora_okazjaa.html chodzi mi to po głowie jak cholera co myślicie? będzie pasować do mojej niuńki? Fajne kubełki. Ciekawe gdzie zwędzili tą S4 bo cena bardzo dobra, jak za darmo. @Miron, wiesz ile koni miało auto z którym się ścigałeś jak wracaliśmy z Bielska Bo ja już wiem . Weź ze sobą wykresik swojego BEX-a to porównamy parametry. Wprowadziłem też niewielkie zmiany w body swojej R4 Ocenicie sami na spociku.
czester Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam z rana Pol godziny czytania, ale udalo sie :> Miron troche ryzykujesz leciec tak z malym na pokladzie. Somes foteliki tez myslalem czy by nie wymienic, ale stwierdzilem, ze odkladam na nowe autko Ja dzisiaj bedei to prawdopodobnie z Ola, bunia mowil, ze tez wpadnie.
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ok dzięki jak już odbiorę moją to poważnie tą oferte przestudiuję a moja furka jest moją pasją i doszedłem do wniosku że jak mam sprzedać i dołożyć kilkanaście kółek na gołą b6 to wole tą kase włożyć i mieć wypasioną b5 o! dlatego małymi krokami zrobię z niej większy wypas niż można było kupić :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja tez dzis zagoszcze ale pewnie nie bede punkt 18 tylko troche po, jak cos bede dzwonił gdzie jestescie
paypal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej koledzy szybkie pytanko : Potrzebna pomoc - wymiana szyby czołowej B6 na śląsku Zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-450zł bo tyle opisywali inni forumowicze a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ?? Najlepiej okolice Katowic, Chorzowa, Rudy Śl lub Bytomia Hej! W Bytomiu jest fajny warsztat zajmujący się szybami. nazywa się Glas-mobil. To jest koło M1 w Bytomiu na terenie tej "cementowni" za bramą po lewej stronie. Gość robi fajne ceny i solidny jest. Ja u niego kilka szyb już wymieniałem i szybki ściemniałem i jestem zadowolony.[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 14:51_________________________________________________ Dzieki , dzwoniłem, niestety takze 550-600zł tak wiec szukam dalej
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ja będe, ide rezać xenon, potem powoli się zbieram, to widzimy się pod latarnią na Arenie :> Prezes, łyknąć to bym ją chciał, ale narazie nie dysponuje taką gotówką, na rynku koksu źle się dzieje, nie ma sie co pchać w kredyty :gwizdanie: a najlepsze to to że mam napalinych kupców, dwóch dokładnie, dają po 14 tyś z lekką negocjacją - fajna cena jak na takie wozidło... to do wieczora :>
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no a ja mogę już podsumować tego dzwona... robocizna (laweta z Chorzowa + prostowanie + malowanie 4 elementy + składanie) = 2700zł części = 2600zł to daje mi jasno do zrozumienia że trzeba się uspokoić na drodze bo przechulałem... hmm... wirusa + półskóre s4 + cb + zderzaki s4 i coś jeszcze...
M@rk Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Hej koledzy szybkie pytanko : Potrzebna pomoc - wymiana szyby czołowej B6 na śląsku Zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-450zł bo tyle opisywali inni forumowicze a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ?? Najlepiej okolice Katowic, Chorzowa, Rudy Śl lub Bytomia Na na koncu OSTROPY od strony SOSNICOWIC jest warsztat ktory zajmuj sie tylko szybami do aut ja do swojej z wymiana placilem 250 zł
paypal Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Masz moze jakas nazwe albo numer telefonu ?
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 @Miron, wiesz ile koni miało auto z którym się ścigałeś jak wracaliśmy z Bielska Bo ja już wiem . Weź ze sobą wykresik swojego BEX-a to porównamy parametry. JUŻ ZABRAŁEM [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 16:34_________________________________________________i jeszcze w pracy siedzę
Rekomendowane odpowiedzi