A4 Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak na razie to Priva puściłem do Majkiego... do Czestera się nie da bo ma pełną skrzynke... reszte puszcze potem bo muszem leciec ...
gregory Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzień Dobry! Widzę, że szykuje się Grill Ja jestem nawet bardzo za
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzień Dobry! Widzę, że szykuje się Grill Ja jestem nawet bardzo za a ten ma ciągle mało tych kiełbas
gregory Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dzień Dobry! Widzę, że szykuje się Grill Ja jestem nawet bardzo za a ten ma ciągle mało tych kiełbas
A4 Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:07_________________________________________________A grilla trzeba jakiegoś kupić i o niego zadbać - żeby nam starczył na sezon i nasze imprezy [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 10:08_________________________________________________ja tam chyba nawet jeszcze mam jakieś tacki i sztućce - jak jeszcze są to zabiorę Ja wezme jakiś koc a co do tacek i plastikowych sztucców to też coś narucham... P.S. Pogoda masakruje... 30 stopni...
czester Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mnie niestety dzisiaj nie bedzie bo jestem daleko od domu patrikos twoj breloczek caly czas u mnie czeka takze, za tydzien jak bedziesz to ci go dam Mario nie wiem jakiego pw chciales mi wyslac, ale domyslam sie ze o grilu, musze ten zarzad opierniczyc bo nie wiem jaki mam stan skrzynki Nie wiem kiedy sie pojawie bo tam gdzie jestem to ciezko telefon uswiadczyc a co dopiero internet :> Bawcie sie dobrze, i udanego grila, do zobaczyszka
A4 Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Mnie niestety dzisiaj nie bedzie bo jestem daleko od domu patrikos twoj breloczek caly czas u mnie czeka takze, za tydzien jak bedziesz to ci go dam Mario nie wiem jakiego pw chciales mi wyslac, ale domyslam sie ze o grilu, musze ten zarzad opierniczyc bo nie wiem jaki mam stan skrzynki Nie wiem kiedy sie pojawie bo tam gdzie jestem to ciezko telefon uswiadczyc a co dopiero internet :> Bawcie sie dobrze, i udanego grila, do zobaczyszka Tak o Grillu ale miałeś full skrzynke... Ty też Baw się Dobrze...
Patrikos28 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 wszystkim kupę czasu mnie tutaj nie było tak to jest jak się kilka spraw nałoży na ten sam termin.... dziś postaram się być na grillu ...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a ja się rozdupiłem na huśtawce, słoneczko pięknie grzeje, necik jest, muzyczka jest i jest pięknie brakuje tylko dwóch ładnych panienek które donoszą mi drinki oczywiście toplesssss
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: Gregory :naughty: jeeeebanyy wyrwał dwie... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 sto lat, sto lat !!! :gwizdanie: hmmm.... a gdzie solenizant?
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 sto lat, sto lat !!! :gwizdanie: hmmm.... a gdzie solenizant? Baśka, straszy Cie? patrzyłem i dzisiaj NIKT od nas nie ma urodzin
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 sto lat, sto lat !!! :gwizdanie: hmmm.... a gdzie solenizant? Baśka, straszy Cie? patrzyłem i dzisiaj NIKT od nas nie ma urodzin Pucek, teraz to Arek powinien się na Ciebie obrazić
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 eee no faktycznie, ale dlaczego tego nie pokazuje nasz kalendarz klubowy? Arku, Wszystkiego Najlepszego :>
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 eee no faktycznie, ale dlaczego tego nie pokazuje nasz kalendarz klubowy? Arku, Wszystkiego Najlepszego :> no nie wiem, może masz jakiś kalendarz majów w moim Arek jest
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 a w moim nie :gwizdanie: to Basiu, zwracam honor
Rekomendowane odpowiedzi