diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki Gliwice to my ci dziekujemy ze zaszczyciles nas twoja osoba Gregor nie mówię tak nie mówię nie idę na TV miszka nie wyglupiaj sie dawaj
gregory Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gregor nie mówię tak nie mówię nie idę na TV Ehe, rozumiem Czyli plany otwarte jak na razie.
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gregor nie mówię tak nie mówię nie idę na TV Ehe, rozumiem Czyli plany otwarte jak na razie. musi to przespac no to i ja pojde spad narka do jutra [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 22:58_________________________________________________ Dzięki Pany za spota podziekowania za odwiedziny i pomoc techniczna
badboy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 również dzięki Panowie za spocika i Tobie Miron za przejażdżkę robi wrażenie :kox: do następnego pozdro ;-)
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no wczorajszy spot był kozacki Uploaded with ImageShack.us
dawcav6 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no wczorajszy spot był kozacki Uploaded with ImageShack.us a gdzie reszta gablot przecież było nas więcej :>
Miszka82 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 no wczorajszy spot był kozacki Uploaded with ImageShack.us a gdzie reszta gablot przecież było nas więcej :> nie było - tak teraz wyglądają spoty w Gliwicach...aż strach pomyśleć co by było gdybym nie przyjechał [br]Dopisany: 28 Sierpień 2010, 11:00_________________________________________________
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Glywyce, pozdrowienia z nad Polskiego morza :> Gregor leć autostradą do Legnicy a potem drogą na Zieloną górę, i na Świnoujście, ja trasę do Świebodzina robię w około 3,5h a dalej to nie wiem ile ci zajmie. Spoko, dzięki. To nie ja jadę, a moi staruszkowie [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 21:21_________________________________________________ No niestety Siemian nie dam rady jechac na ten letni, praca, praca no i jeszcze mała źle znosi dłuższe wypady. Gregor co do wyjazdu nad morze to normalnie sie jedzie Wrocław, Zielona Góra, Gorzów Szczecin, Świnoujscie ale własnie ojciec wraca z Dziwnowa i jedzie jednak przez Niemcy bo takie korki są w Polsce Też rozważałem taką opcję, żeby przez niemcy ich puścić, ale jakby nie było to przez DE jest 130km dalej niż przez Legnicę. ale czasowo szybciej
Maxito Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 widzę że tabule nie dotarły mój posłaniec zawiódł
Mario22 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 widzę że tabule nie dotarły mój posłaniec zawiódł Robi jak pisał... czyli smiga od stacji do stacji i leje pod sam korek zapominając płacić... :gwizdanie:
dawcav6 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 alllllllllllleeeeeeee cccccccciiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssszzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa :shocked: :shocked: :shocked:
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ja już po imprezie - było mega - a jak u Was Gregory
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ja już po imprezie - było mega - a jak u Was Gregory siemano a bylo mega za***iście ale w moim wykonaniu niestety tym razem krotko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi