piterra Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Będę _________________________________________________ a jeśli chodzi o wycieraczki VALEO to popieram mam już od 2 miechów albo dłużej - po prostu zajebioza
Pelex Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Co do VALEO to fakt sa THE BEST a co do spocika to kó...a jeszcze nie wiem ide w sobote zarobić pare groszy nie wiem o której skończe ale zrobie co w mojej mocy żeby być tam z WAMI
nao Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ja sie pisze Panowie tylko sprecyzujcie która godz bo cos mi sie zdaje ze mi szkoła wypadnie ale co tam... zlocik ważniejszy pozdro
M@rk Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 godz to tak pewnie o 16 zeby lkazdy mogl zalatwic swoje sprawy ale to sie jeszcze okaze z Bielska juz mam info ze bezie ich 6 lub wiecej ale to mi jeszce potwierdza
wojtekce Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Bielsko sie zorganizuje jak trzeba w odpowiedniej frekwencji
M@rk Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Acha a z BIelska ma byc wstepnie 6 autek + Krakow to spocik bezie pierwsza klasa :evil:
piterra Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Co do VALEO to fakt sa THE BEST a co do spocika to kó...a jeszcze nie wiem ide w sobote zarobić pare groszy nie wiem o której skończe ale zrobie co w mojej mocy żeby być tam z WAMI Pelex bądź a będą obiecane tak jak chciałeś :polew: :polew: ale tak poważnie to fajnie by było jakbyśmy byli jakąś liczniejszą ekipą
M@rk Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Co do VALEO to fakt sa THE BEST a co do spocika to kó...a jeszcze nie wiem ide w sobote zarobić pare groszy nie wiem o której skończe ale zrobie co w mojej mocy żeby być tam z WAMI Pelex bądź a będą obiecane tak jak chciałeś :polew: :polew: ale tak poważnie to fajnie by było jakbyśmy byli jakąś liczniejszą ekipą a moje tez bedzie jak bede :rolleyes: :rolleyes:
piterra Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 fajans niestety nie sam rady jutro być na spocie remont + nauki w kościele na chrzestnego po prostu jestem zajechany już remontem ale mam nadzieję że frekfa będzie odpowiednia Pozdro dla Wszystkich _________________________________________________ Halo M@rk mam dla ciebie te 7 metrów , a więc już możesz się cieszyć i szykować ten wzmachol
M@rk Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 fajans niestety nie sam rady jutro być na spocie remont + nauki w kościele na chrzestnego po prostu jestem zajechany już remontem ale mam nadzieję że frekfa będzie odpowiednia Pozdro dla Wszystkich _________________________________________________ Halo M@rk mam dla ciebie te 7 metrów , a więc już możesz się cieszyć i szykować ten wzmachol Prprsotu wiedzialem ze dasz rade :D:D dzieka wielkie oczywisice piwko bedziesz I kto bedzie na spocie bo pogoda pierwsza klasa :evil: :evil: [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 11:52_________________________________________________Panowie i Panie do konca niedzieli robimy liste apropo spotu w katowicach 4.10.2008 bedzie gril bedzie ekpia bedzie impreza :D kto sie pisze do dawac a ogolnie to pogadmy na spociku na ten temat :evil:
M@rk Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 ktos jeszcze czy bedziemy w sami na spocie ??[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 17:49_________________________________________________Dzieka na spocika fajnie bylo 6 auteczek z czego jedan A6 fajnie sie gadalo nawet nam do 21:30 minal czas wielkie dzieki ze nie musialme tam byc sam
mirek31071977 Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Kurcze coś słabo.Sami starzy bywalcy i czasem ktoś nowy doskoczy.Ja jak zwykle nie mogłem ale nawet ze mną to widzę ostatnio zawsze poniżej 10 autek.
piterra Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 no niestety nie dałem rady :wallbash:i nie wiem czy będę w piątek ale w sobotę do katowic jadę na 1000%, proszę o info skąd i o której startujemy do katowic _________________________________________________ acha M@RK kabel jeździ w bagażniku tak że w sobotę będzie twój ładny niebieski :polew:
M@rk Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Dobra lista na sobote 4.10.08 1.Piterra 2.M@rk
piterra Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Dobra lista na sobote 4.10.08 1.Piterra 2.M@rk kurcze panowie spokojnie bo M@rk nie daje rady z nadpisywaniem listy :polew: :polew:
M@rk Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Dobra lista na sobote 4.10.08 1.Piterra 2.M@rk kurcze panowie spokojnie bo M@rk nie daje rady z nadpisywaniem listy :polew: :polew: hahha chcialbym powiedziec ze jeszcze w soboite bedzie ekipa z A3 i A6 :>
piterra Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Dobra lista na sobote 4.10.08 1.Piterra 2.M@rk kurcze panowie spokojnie bo M@rk nie daje rady z nadpisywaniem listy :polew: :polew: hahha chcialbym powiedziec ze jeszcze w soboite bedzie ekipa z A3 i A6 :> Czyli mega śląski zlot miłośników tylko mam nadzieję że najwięcej będzie :gwizdanie: nio to będzie wypaśnie oby pogoda dopisała
czester Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja bede z tym kumplem od roweru :> tylko nie wiem o ktorej bo mam zajecia do 16 w kato i odrazu tam przyjade
miron78 Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 ja oczywiście powinienem być - moją furką w nowym wcieleniu
Rekomendowane odpowiedzi