Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M@rk czy będziesz w piątek????

jak uslyszalem ze bedzie piwko to bede :naughty:

ciekawe????????????????? :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to nie 1 piwko, a Cie wciąż nie ma...

Opublikowano

jak znam życie to do wyjazdu jeszcze z 5 razy im się to wspólne zbieranie pozmienia więc narazie nie macie co ustalać bo godziny i tak im się pewnie pozmieniają - a ja na 80% pojadę w czwartek ale konkretnie będziemy gadać tydzień przed zlotem

Dokładnie najlepiej tydzień przed :cool1:

Opublikowano

:hi: kurde taki spocik sie szykuje z kiełbaskami i piwkiem a ja chyba nie bede miał auta :( mam wolne od jutra i w piątek bede wymieniał poduche pod skrzynią ale muszę ją wyciągnąć i dopiero na sobote bede miał nową... Paranoja w ASO można kupić całą poduche z łapą 350zł a w sklepie same poduchy po 80 zeta ale jest 8 rodzajów i gość nie wie jaką ma mi zamówić :(

Najwyżej przyjade moją czerwoną strzałą (50cm3) :decayed:

Opublikowano

:hi: kurde taki spocik sie szykuje z kiełbaskami i piwkiem a ja chyba nie bede miał auta :( mam wolne od jutra i w piątek bede wymieniał poduche pod skrzynią ale muszę ją wyciągnąć i dopiero na sobote bede miał nową... Paranoja w ASO można kupić całą poduche z łapą 350zł a w sklepie same poduchy po 80 zeta ale jest 8 rodzajów i gość nie wie jaką ma mi zamówić :(

Najwyżej przyjade moją czerwoną strzałą (50cm3) :decayed:

Majki, ja też będę strzałą (2500 cm3) jak tak dalej pójdzie... więc nie ma tak źle ;)

Opublikowano

:hi:

Panowie mam taki dziwny pomysł :kox: powiedzcie (możecie napisać :wink4:) co robicie jutro (święto jest) bo skoro w piątek większość nie może to może jutro byśmy się spotkali :mysli:

Opublikowano

Witam :hi:

Jestem jak najbardziej za bo raczej w piątek nie będę mógł przyjechać, albo na krótko także jutrzejszy dzień jak najbardziej mi odpowiada, tylko jeszcze trzeba zobaczyć kiedy pogoda będzie lepsza na grilla.

Opublikowano

Panowie mam taki dziwny pomysł :kox: powiedzcie (możecie napisać :wink4:) co robicie jutro (święto jest) bo skoro w piątek większość nie może to może jutro byśmy się spotkali :mysli:

ja jutro mam tluczenie szkla ( przed weselem ) ,w piatek mam strojenie sali (ale dam rady przyjechac ) a w sobote ( mam wesele ) wiec zapowiada sie bardzo wesole kilka dni :kox:

Opublikowano

hahaha, tutaj spot przeniesiony z piątku na czwartek , a na innym klubie z czwartku na piątek :polew: :polew: czyli i tak będe mógł wpaść na oba spoty :evil:

Piterra , mógłbyś wziąć to wiertełko o którym mówiłeś ?

o kurde, zapomniałem , że mam niesprawne auto , także nie obiecuje że będe, chyba mi sie zwalił potencjometr gazu :/ jeszcze dziś pogrzebie i obaczymy :wallbash:

Opublikowano

a ja jutro śmigam na Zakopiec choć pogoda widzę raczej nie za ciekawa :disgust:

Opublikowano

od poniedziałku to ja mam w du.... fajną pogode :disgust:

Opublikowano

dobry :hi:

a u mnie cisza dziś na wątku bo urlop im dałem to przyszedłem do Was :gwizdanie:

a gdzie Miron - mój rywal w badmintona na piłę :evil:

Opublikowano

dobry :hi:

a u mnie cisza dziś na wątku bo urlop im dałem to przyszedłem do Was :gwizdanie:

a gdzie Miron - mój rywal w badmintona na piłę :evil:

jestem i czuwam ( i trenuje :decayed: )[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2009, 14:17_________________________________________________Panie Bartku - graruluję Gwizdki :naughty:

rozumiem wpadłeś się nowym kolorkiem pochwalić :decayed:

Opublikowano

no mój kompan do treningu wyjechał do soboty :disgust:

a poza tym pogoda nam nie sprzyjała

ale mamy miesiac na cieżki terning :naughty: