Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

M@RK... :notworthy: :notworthy: :notworthy: wkoooońcu!!! :>

a ja liczyłem że masz już założony ten zderzak, a okazuje się że dopiero masz plany :polew:

bo niebyło Cie na spotach więc pomyślałem że rzeźbisz...

noo a jak tam Panowie, szykuje się jakaś większa frekwencja na spota czy norma? :naughty:

Opublikowano

noo a jak tam Panowie, szykuje się jakaś większa frekwencja na spota czy norma? :naughty:

Zanim ustalimy kto to może ustalimy najpierw gdzie bo pogoda ma się niby poprawić ale szczerze jakoś w to wątpię dlatego proponuję przenieść się bezpośrednio pod forum a nie spotykać na arenie i przejeżdżać na forum

Opublikowano

guregoru a co szkoda Ci paliwa :polew:?

hmm jak narazie to pogoda jest wzorowa! ALE moim zdaniem ta 19-ta to za późno, bo już jest ciemno!!!

no to jak...?

Opublikowano

guregoru a co szkoda Ci paliwa :polew:?

Prosto pod forum czy spod Areny mam taką samą drogę :naughty:

A co do godziny, wcześniej to było by za wcześnie :polew: dlatego przenieśliśmy z 18 na 19 już na samym początku :decayed:

Opublikowano

a moje prywatne zdanie jest takie - że ze względu na porę ( szybko ciemno ) i częstą niepogodę ( wiatr deszcz i za niedługo śnieg ) powinniśmy się spotykać na FORUM i o 18.00 - oczywiście pora to kwestia do ustalenia ale miejsce powinno być zadaszone

Opublikowano

no ja Miron zgadzam się całkowicie, tylko że podobno na FORUM ci ochroniarze się czepiają, tak ktoś mówił niedawno...

ale zawsze można znaleźć lepsze miejsce do spootów, zadaszone to wiadomo...ale może gdzieś indziej, tylko niewiem gdzie bo nieznam dobrze Gliwic

PS. ZAWSZE MOŻEMY SPOTOWAĆ SIĘ W RYBNIKU BO U NAS JEST PARE ŁADNYCH MIEJSC :naughty::tongue4: :>

guregoru przecież wiem że godzina została zmieniona...bo od początku jeżdze na spociki...

a właśnie odzywał się może do kogoś ten koleś z ŻOR od S4???

Opublikowano

Ja bym proponowal jutro jeszcze spotkac sie na Arenie bo pogoda zapowiada sie fajna :> a jak zacznie sie pora deszczowa na dobre to przenosimy sie do forum. Co do godz to jestem za 18

Opublikowano

Mi tam miejsce wszystko jedno ale na godzinę wolałbym jednak 19 bo do 18 pracuje no a potem zanim coś jeszcze zjem w domu to trochę to trwa...

Opublikowano

no ale jednak Ty jesteś z Gliwic, więc tutaj nie ma problemu, natomiast ludzie zza Gliwic czyli jak my jeździmy, na 19, na dwie godziny więc szkoda fatygi, jednak na 18 będzie więcej czasu do gadki, i do różnych innych wyczynów,

noo a pozatym nikt na umówioną godzine nie musi być, można przyjechać później albo wcześniej :) i obstawiam że większość ludków jest za godziną 18:00

co do miejsca, można umówić się że jeśli pada deszcz to forum, a jeśli jest wmiare fajnie czyli np. jak dzisiaj i wczoraj to akurat arena jest lepsza no ale ja nie jestem tutaj szefem :notworthy:

Opublikowano

To zróbmy głosowanie albo niech szefu zadecyduje ja się dostosuję :good:

Opublikowano

Szefem jesteśmy wszyscy - czyli osoby tworzace zloty śląskie - dziś niech zostanie Arena ( osobiście nie wiem czy się wyrobie ) co do miejsca spotkań kolejnych zlotów uważam Forum za bardziej odpowiednie miejsce ( z ochroną sobie poradzimy choć jak wiadomo do tej pory żadnych problemów nie było i nic nie wskazuje żeby miały być ). Pogoda zapewne będzie coraz gorsza i niema sensu wystawać na powietrzu i marznąć bo już totalnie nikt nie będzie się pojawiał - a godzina spotkań ? temat rzeka :)[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 11:50_________________________________________________Może najlepszym kompromiesem co do godz. spotkań, będzie decyzja aby spotykać się na godz.18.00 oczywiście jeżeli ktoś może być później to niech będzie później , wiadomo że do 20.00 bankowo jesteśmy zawsze i dla takiej osoby przeniesienie spotkań na 18.00 niczego w sumie nie zmienia.Natomiast jeżeli są osoby które chcą przyjechać na 18.00 to nie rozumiem dlaczego miałoby się im tego zabraniać - skoro chcą więcej czasu przeznaczyć na pogaduch to czemu nie.

Podsumowując : może zmieńmy od następnego piątku godz. zlotów na 18.00 - kto może i chce to przyjedzie a kto nie to dojedzie na 19.00 i po problemie

Opublikowano

Panowie Panowie to o której dzisiaj ?

rozumiem że pozostaje jak to dotychczas czyli 19

M@rk kurcze kiedy ten adres od olejów dostanę

niech ja cię spotkam to :bicz3:

i PW nie czytasz :kox:

Opublikowano

Panowie Panowie to o której dzisiaj ?

rozumiem że pozostaje jak to dotychczas czyli 19

M@rk kurcze kiedy ten adres od olejów dostanę

niech ja cię spotkam to :bicz3:

i PW nie czytasz :kox:

na PW nic nie dostalem :evil: a adresik prosze bardzo

DBIÓR OSOBISTY W GODZ.8:00 DO 17:00 A W SOBOTY DO 13:00

KONTAKT TELEFONICZNY:(032) 270-39-48 (O32) 331-59-56

HURTOWNIA OLEJÓW I SMARÓW , FILTRÓW SAMOCHODOWYCH

44-100 GLIWICE ,TOWAROWA 21 :cool1:

Opublikowano

na PW nic nie dostalem :evil:

to pewnie zestrzelili tego gołębia pocztowego co do ciebie leciał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

albo w Knurowie kradną ze skrzynek maile

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

popieram Mirona, no więc jak widze znów dzisiaj praktycznie nikogo nie będzie :no:

Mark niewie, Miron niewiadomo czy się wyrobi, pelex chyba wpadnie...pittera może też guregoru też więc co znów tylko 4 autka? :cool1:

nao się nie odzywa, no i co tu robić...jechać takie kilometry i znów lipa :mysli:

Opublikowano

ja będę :evil:

nie ma lipy

Opublikowano

ja będę na 100% ale na godzinke :wink4: