d4rk Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A tez bede, tylko ze ta pogoda taka sobie. Ogolnie to spoykamy sie na Arenie, ale jak bedzie nie ciekawa pogoda to na forum pewnie pojedziemy.
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 a ja za późno zczaiłem że dzisiaj jest piątek...bo kafekarz sobie podrinkował w robocie i nie przyszedł:/ więc śmiało mogłem jechać na spota...i duuupa a już jest 19.10 i nie pojadę no bo dużo godzin mamy
maxxxx263 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Panowie mam pewną propozycję pójdzmy wszyscy w niedziele do koscioła i wrzućmy po zecie na msze do może i pogoda nam dopisze heheh bo ogólnie wychodzi tak że tydzień jest ciepły a wekend mamy mokry pozdro dla wszystkich
Pelex Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 E tam w kościele CZARNA MAFIA rządzi to lepiej się w domu pomodlić Diman ale miałem jazdę po drodze, próbowałem Ci kroku dotrzymać ale co redukcja na cztery to utrata kontroli nad przyczepnością a pod M1 to myślałem że już po mnie będzie auto samo mi zaczęło uciekać na bok potem jak już zjeżdżaliśmy na Zabrze to też nie było zbyt ciekawie moje gumy to tak do 100 jeszcze się troszkę trzymają ale jak nie ma zbyt dużo wody na asfalcie potem to już jazda figurowa
maxxxx263 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 pewnie masz racje RYDZYK POWER heheh co ty masz za gumki że sie tak słabo kleisz do ściezki ja przy 1.40 złoty czterdzieści to spoko se mykam pozdro i lepszej przyczepności życze[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 21:42_________________________________________________panowie mam jedno pytanko mam na fotosiku 2 fotki i jak je wkleić na avatar tutaj wpisałem link w profilu ale avatara niema
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 to gdzie wyście byli panowie?????? zabrze??? hmmm czyżby gokarty?????????? Pelex znów driftowałeś...noo nie dziw się że masz słabiutkie oponki ile Was dzisiaj było??
diman Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 E tam w kościele CZARNA MAFIA rządzi to lepiej się w domu pomodlić Diman ale miałem jazdę po drodze, próbowałem Ci kroku dotrzymać ale co redukcja na cztery to utrata kontroli nad przyczepnością a pod M1 to myślałem że już po mnie będzie auto samo mi zaczęło uciekać na bok potem jak już zjeżdżaliśmy na Zabrze to też nie było zbyt ciekawie moje gumy to tak do 100 jeszcze się troszkę trzymają ale jak nie ma zbyt dużo wody na asfalcie potem to już jazda figurowa no ja tez nie za bardzo sie popisywalem bo strach mi nie pozwala ale widzialem ze jak zjezdzalismy to poszedles jak szczala no jak zwykle pelex uklany za drift to gdzie wyście byli panowie?????? zabrze??? hmmm czyżby gokarty?????????? Pelex znów driftowałeś...noo nie dziw się że masz słabiutkie oponki ile Was dzisiaj było?? pucek my z pelexem sie troszke poscigalismy jak na zabrze pomykalismy do platana jechalem po moja a autek bylo 6 lub 7 ale ogolnie jak zwykle spocik spoko dzieka
maxxxx263 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 to gdzie wyście byli panowie?????? zabrze??? hmmm czyżby gokarty?????????? Pelex znów driftowałeś...noo nie dziw się że masz słabiutkie oponki ile Was dzisiaj było?? no niektórzy byli w pracy sorki panowie z zabrza że nie mogę w padać ale na urodzinkach może nas być więcej próbuje ściągnąć resztę chłopaków
MAJKI Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 panowie mam jedno pytanko mam na fotosiku 2 fotki i jak je wkleić na avatar tutaj wpisałem link w profilu ale avatara niema Wchodzisz na stronke http://avatarek.pl/ i tam sobie robisz z tych swoich zdjeć avatarka i dopiero go wklejasz w swój profil na forum..
Dzo-Dzo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 kezor prosze o przeslanie ilosci osob bedacych na jutrzejszym spocie w czestochowie do mnie na p.w albo do listy w spotach czestochowskich
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 a co planujemy jakiś wypad na Częstochowe???????? bójcie się jeśli mnie nikt nie poinformował a to jest prawdą
Pelex Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Panowie moje gumy są wydarte do tych ograniczników w bieżniku przez co Aquaplaying jest na wysokim poziomie ale za to na kostce brukowej przy nie dużych prędkościach i do tego jeszcze troszkę deszczu to ciężko je w poślizg wpuścić nie wiem od czego to zależy Spocik jak zawsze do tego atrakcje w postaci płaczącej blondynki i upartego gogusia (czyt. damski bokser) + Milicja Obywatelska A propos moich Xenonków wczoraj jeszcze nie świecił ten prawy a dzisiaj chwilkę pomrugał i już sie pali dobrze jednak to że jest w suchszym miejscu pomogło mu
M@rk Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 no i bardzo dobrze bo pelex tak bez jednego swiecacego oka brzydko wyglada z daleka
krolu Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 a co planujemy jakiś wypad na Częstochowe???????? bójcie się jeśli mnie nikt nie poinformował a to jest prawdą eeee 1 słyszę ... jakieś szczegóły ??
diman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 pierwsze slysze ze to w ta niedziele na czestochowe jedziemy z tego co czytalem te nasze forum to po 29 mielismy jechac i mi pasuje no ale by sie mialo cos zmienic to dajcie znac ja dzisiaj zazywam swiezego powietrza na knurowskich bloniach na festynie zapraszam do knurowa choc pogoda troche nie ciakawa ale moze byc fajnie bangi jest muza tez sie niezla kroi
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 no właśnie ja raczej nie dam rady wypaść do czewy w tym tygodniu :gwizdanie: ale nic nie było mówione że jedziemy tylko że macie przemyśleć wyjazd na spocie
kris_kilt Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam Panowie kurde , miałem zapiernicz przez ostatnie kilka dni , niemiałem jak sprawdzić forum ani jak pojawić się na spocie piątkowym (teraz też siedzę w robocie)_________________________________________________ Z tego co widzę , jutro się szykuje wypad do częstochowy ?? całodniowy - na grilla itp , o której wyjazd , kto się wogóle pisze ?? ja w sumie bym się wybrał też z chęcią , tylko zależy o której godznie , bo muszę z rana wpisy pochytać na Polibudzie. dajcie znać co i jak !! _________________________________________________ miał ktoś jakieś info od SmS'a ??
diman Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 o somesie sluch zaginal chyba mu wyplata jeszcze na konto nie wplynela i nie ma za co kupic laptopa zeby sie odezwac
kris_kilt Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 hehehe , chyba ja , albo w coffeshop'ie siedzi non stopa :> :> hmm , to chyba coś źle poczytałem z tym wypadem do CZę w tą niedziele , chodz nie powiem , by mi pasowało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi